Моя перша базова косметичка
У цьому дописі я розповім, які засоби придбала щоб зібрати свою базову косметичку. Розповім, що сподобалось, а що ні.
Я пройшла курс «Макіяж для себе» і мені просто неймовірно закортіло, скупити всю косметику в окрузі. Але так як я вже людина свідома, вирішила спочатку зібрати косметичку з базових речей, які необхідні для створення різних образів: від повсякденних до вечірніх.
Передивилась кучу відгуків, зробила сотні свотчів в магазинах, порадилась с викладачем курсу - і ось Вам список моїх базових, рекомендованих речей. Всі засоби доступні, важкий люкс не брала. Не бачу в цьому сенсу, коли тільки починаєте. Якщо вже мені дійсно зайде, і я просто не буду уявляти своє життя без косметики, тоді вже перейдемо на більш «кручі» речі.
Отже,
- база під макіяж та тон від Patricia Ledo. Базу взяла на водній основі, всі інші мені не прийшлись по душі. Тон у 03 кольорі. В мене трошки засмагле обличчя - тож цей тон гарно підійшов. Добре лягає на обличчя, не окислюється.
- для контурінгу LN pro cream color sculptor у 101 відтінку. Холодний віддітнок. Гарно лягає. А ще мені прийшлось до вподоби, це те, що це одиничний продукт. Бо ці палетки з скульпторами, хайлатерами та рум’янами, я вважаю трохи безглуздими. Бо не завжди всі продукти там гарні.
- консилер від Catrice. гарний засіб, наношу його також на повіки, як базу під тіні
- рисова пудра від Kodi. Тут без коментарів. Гарна річ.
- Рум’яна. В мене дві пари: essence matt touch blush в кольорі 30 rose me up та тон 02 Patricia Ledo Classic. Останні це просто захват. В них присутня розовинка та легкий блиск, в принципі можна не користуватись хайлатером.
- хайлайтер soft highlight Patricia Ledo у 2 відтінку. Трошки спірний продукт, проте не поганий.
- Тіні Give it to me straight від Colour Pop. Це буда справжня боротьба, щоб дістати цю палетку, але вона варта цього на 100%. Гарні кольори на всі випадки життя.
- спрей фіксатор для макіяжу All night Fixer від Claresa. Свою функцію виконує, нарікань не має.
- Туш, олівці, помади та засоби для брів -
рекомендувати не буду, тут все індивідуально, думаю Ви і самі знаєте, що вам підходить.
А ось 100% можу рекомендувати - це пензлик та тіней від Денис. Так вийшло, щоб він став навіть дороще палетки, і взагалі найдорожчим в косметичці. Проте від нього залежить те, як будуть лягати тіні та як вони тушкуються. Тож на пензлик коштів не шкодуйте .
Коментарі (0)