Ta_nyaaaaaaa

Зволожувальна бомба 💧💣 Pyunkang Yul, вражаєш!

Зволожувальна бомба 💧💣 Pyunkang Yul, вражаєш!

Красуне, вітаю :)

Ох, цей корейський 💕 догляд за обличчям...

Сьогодні розповім про засіб, яким користуюсь більше, ніж пів року і про купівлю якого не пошкодувала ні на мить ☺️

Трішки зупинюсь на розмежування тоніка і тонера, їх призначенні та способі використання (у мене їх декілька).

Отож розпочнемо)

Колись я вважала, що тонер і тонік - ідентичні косметичні засоби, але щодо причини відмінності назв не задумувалась 😂 Як я уже сказала, це різні продукти:

  • тонік у системі догляду служить останнім етапом очищення шкіри, в той час як тонер - це перший етап зволоження (передусім корейська система догляду);
  • тонік готує шкіру до нанесення подальшого догляду, натомість тонер впливає на краще засвоювання доглядових засобів, в своєму роді він як "провідник";
  • основна задача тоніка - тонізація шкіри, а тонер і тонізує, і зволожує, і доглядає, має протизапальну дію та ін. (багато залежить від складу);
  • тоніки по своїй текстурі водянисті, тонери ж можуть бути абсолютно різної текстури: від води до рідкого крему, так як вони направлені в першу чергу на зволоження шкіри.

Якщо коротко, то основна відмінність між тоніком і тонером полягає в їхньому складі та цілях використання. Тонік зазвичай використовується для зволоження шкіри та підготовки її до подальшого догляду. Він містить багато активних інгредієнтів і вирішує конкретних проблем шкіри.

Тонер зазвичай містить більше активних інгредієнтів і може допомогти вирішити конкретні проблеми шкіри. Він може використовуватися для зменшення пір, усунення запалення або звуження шкіри. Він може бути ефективнішим, але також може бути більш агресивним для шкіри.

Мені дуже подобається флакон тонера. Приємного темно-синього кольору, мінімалістична наклейка з чіткими неналяпистими написами.

Щодо кришечки, то скажу, що вона не дуже зручна, так як закривається дууууже щільно. З одного боку це великий жирний +, бо можна не переживати за схоронність продукту, не протече жодної крапельки. Однак, якщо перестаратись з силою натиску для того, щоб відкрити ту саму кришечку, то можна лишитися без нігтя 🥲

Один із ключових інгредієнтів Pyunkang Yul Essence Toner - це екстракт астрагалу, який відомий своїми заспокійливими та протизапальними властивостями. Його наявність робить цей тонер ідеальним для чутливої або реактивної шкіри (у мене саме така) Склад також не містить шкідливих або подразнюючих компонентів, що робить його гіпоалергенним.

Розбирати кожен компонент наразі не буду, все ще не дуже добре розбираюся у цьому. Кому цікаво розібрати, лишаю склад нижче:

Astragalus Membranaceus Root Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Arginine.

Хочу ще зазначити щодо об'єму продукту. Я відразу взяла найбільший - 200 мл. Однак цей тонер представлений аж у трьох об'ємах: 30 мл, 100 мл та 200 мл, що робить його зручним для затесту. Адже кожен може взяти найменший об'єм (якого теж вистачить надовго, бо розхід засобу досить економний) та визначитись чи підходить шкірі/подобається загалом.

Тонер має легку і водянисту консистенцію, яка швидко вбирається в шкіру. Консистенція тонера Pyunkang Yul зовні схожа на консистенцію будь-якого тоніка. Однак на дотик вона більш щільніша, ніби розбавлена сироватка.

Він практично без запаху, що робить його для мене ідеальним 🫶🏻 Обожнюю засоби для обличчя БЕЗ аромату. У цього ніби легесенька трав'яна віддушка, звичайна косметична, але я її не відчуваю на шкірі обличчя чи рук, лише у флаконі.

Pyunkang Yul Essence Toner ідеально підійшов моїй шкірі. Він робить її м'якою, супер-зволоженою і гарно заспокоює. Він допомагає зменшити подразнення та запалення, і це особливо корисно для моєї чутливої шкіри.

Наношу просто руками, розприділяючи пальчиками по обличчю з легкими прихлопуваннями, масажними лініями.

Спробувала нанести ватним диском - залишає липкість. При нанесені руками такого ефекту немає.

А як не згадати про "glass skin" (ефект скляної шкіри), який надає цей чудо-тонер? Адже після його застосування, шкіра виглядає чистою, блискучою, гладенькою і прозорою, мов скло ✨

Крім того, цей тонер став одним із моіх рятівників серед усіх баночок, які я використовувала для відновлення захисного бар'єру шкіри під час лікування на ретиноїдах. Він чудово поглинається шкірою, не залишаючи жодних жирних, липких чи інших неприємних відчуттів.

МоЇ способи застосування тонера Pyunkang Yul Essence Toner:

1. Відразу на вологу шкіру після вмивання:

Після очищення обличчя я наношу Pyunkang Yul Essence Toner на вологу шкіру. Завдяки своїй легкій консистенції, яка майже миттєво вбирається та зволожує шкіру, він допомагає утримати вологу в шкірі та підготувати її до наступних сходинок догляду.

2. Нашаровуванням засобу для заміни сироватки або при потребі шкіри більш глибокого зволоження:

Коли відчуваю, що шкіра потребує більш глибокого зволоження, то даний тонер я нашаровую 2-3 рази. При тому, він не скочується, не липне, просто довше поглинається шкірою. Ефект просто 🔥 Шкіра глибоко зволожена на довший проміжок часу

Однак навіть без цього методу завдяки своій консистенції та глибокому зволоженню, тонер з легкістю може замінити сироватку, особливо у теплий період року.

3. Просочуванням тканини для тканинної маски:

Іноді я використовую Pyunkang Yul Essence Toner для насичення основ для тканинних масок. Я просочую тканину тоніком перед нанесенням маски на обличчя. Це допомагає масці краще прилягати до шкіри та збільшує зволоження.

У такому випадку я чітко впевнена у дієвості маски 🥰 Такий ефект не помічала від жодної з покупних.

Якось так тоне від Pyunkang Yul став моїм першим тонером та водночас посів одне з лідируючих місць у щоденній рутині по догляду за обличчям ☺️

*до речі, зверніть увагу на війки - це все сироватка від Wibo, хоча я ще не закінчила курс

Всім дякую за увагу! 💕