MAXIMOVA🌷

Ранковий шопінг по акціях🛒

Ранковий шопінг по акціях🛒

Але були акції і я трошки купила додому необхідних товарів, які завжди потрібні😊

• серветки велика пачка, завжди має бути вдома, особливо коли в тебе є дитина😅
  • доречі, ця дитина носить з собою в школу серветки і її улюблені Kleenex з полуницею, вони достатньо плотні і м’які та мають приємний аромат
  • для себе взяла ватні доски novita, пачка на 130 шт, не вперше вже їх купую. Вони м’які, тримають форму, не розлазяться. Використовую для зняття макіяжу міцелярною водою.
  • Рідке мило для рук - воно у нас дуже швидко розходується, останнім часом купую саме це з манго та гранатом, подобається його аромат.
  • Вирішила вперше спробувати антипреспірант від гарньєр у формі спрею. Раніше користувалась рексоною, але спробувавши кульковий антипреспірант від гарньєр, який мені сподобався, вирішила з цікавості купити і спрей цього виробника. Про нього згодом зроблю відгук.

І нарешті мочалка. Можливо ви подумаєте, що я дивна, але я не люблю мочалки з сіточки🤪 от не подобається вони мені і все. Інше діло - потерти себе нормальною поролоновою мочалкою😁після такого миття я відчуваю, що шкіра чиста. Але з цими мочалками є одна проблема, важко знайти з петелькою. Сьогодні мені така попалась на око, та ще й в прикольному дизайні макаруна - вона одразу полетіла в мою корзинку!😊

Ось і все! Бажаю гарного дня❤️