Люблю ніжно🌸

Люблю ніжно🌸

Вітаю красуні🌸
Гелем для душу "Малина і півонія"Le Petit Marseillais користувалася раніше на постійній основі, цей шикарний аромат на весь дім. Ммм. Аромат дуже жіночний, асоціація із доглянутою панянкою, яка водночас така безтурботна але цілеспрямована. Ну в кожного свої надумані асоціації. 😃
Потім він зник із продажу, перестала користуватися, але він був такий бажаний для мене. З'явився в доставці з ЄС, ура, от і знову він, після перериву в декілька років, знову з'явився у моїй ванні. А зараз доступний і в Україні, навіть в різних офлайн магазинах.
Це чудовий гель, дає ніжну піну. Він не сушить шкіру. Аромат залишається в приміщенні ванної кімнати та трішки на тілі. Пахне малиною і трішки квіточками, не можу сказати, що звичними піонами, щось схоже.
Зараз він в новій пляшечці, більш стандартна. Раніше було класніше. Сам гель, якщо змінився, то не суттєво. Можливо аромат був трішки стійкіший раніше і був густіший. Але я його так полюбляю, що і цим, що зараз задоволена.

Зимою полюбляю гель "Ванільне молоко"Le Petit Marseillais, стандартно зігріваючий і розсдабляючий аромат для холодних вечорів. ❄️

Ці два гелі однозначно потребують вашої уваги.🌸

Люблю ніжно🌸
Люблю ніжно🌸
Люблю ніжно🌸