Анастасія Фоміна

Ще один крутий бюджетний бренд якісних гель лаків😜

Ще один крутий бюджетний бренд якісних гель лаків😜

Всім привіт))я сьогодні до вас з новою манікюрною рекомендацією,а саме покажу вам реально класні бюджетні гель лаки,які задовольняють усі мої потреби в покритті.

Отже,це бренд Valeri та їх лаконічні чорні флакончики в об'ємі 6 мл,які сильно запали мені в серце.Я маю невелику колекцію гель лаків(кількість була більша,але я декілька подарувала),але якби я розширювала свою палітру то точно би обирала гель лаки цього бренду.А так як я купую нові кольори рідко,то рекомендую вам приглянутися.

Ще один крутий бюджетний бренд якісних гель лаків😜

Густі,пігментовані,комфортні в роботі,які можна наносити в один шар-це все про них.

Спеціально намагалася максимально близько сфотографувати вам вміст флакону,щоб ви подивилися наскільки вони щільні та пігментовані.

Нажаль з ними так само як і з будь якими пігментованими гель лаками,варто не наносити дуже щільними шарами,інакше може погано просихати.Серед тих кольорів,що в мене є для мене найбільш проблемним є сірий під номером 40,він ну дуже густий,але приділивши час та зусилля нанести та просушити можна.

Для мене в цих гель лаках немає недоліків-широка палітра відтінків,хороша пігментація,зручний маленький флакон,пензлик,яким безпроблемно я можу профарбувати під кутикулу,тому однозначно фаворит❤️