Vichy - моя велика любов
Братиму знову і знову ❤️
З цим брендом я вперше познайомилась рік тому після походу до косметолога, після того, як протягом багатьох років перепробувала усю доглядову косметику з масмаркету. Вона порадила мені, звісно ж, дорожезний догляд і відмову від корейських засобів, тоді я у неї запиталася стосовно Vichy, я вже трохи досліджувала склад, він мені здавася приємним і косметолог цього не заперечила. У мене нормальний + комбі тип (зимою шкіра трохи суха, потрібне додаткове зволоження), це була осінь, шкіра ще не була сухою, вирішила спробувати Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel + Vichy Purete Thermale Perfecting Toner, це стало одним з найкращих рішень для моєї шкіри. Гель дуже ніжно та делікатно очищує шкіру, + добре змиває косметику, немає ні відчуття стягності, ні відмивання "до скрипу", те, що треба. Наносила гель на обличчя, багато засобу не треба, промасовувала та змивала. Ефект було видно одразу, шкіра почала ставати дійсно гладкою та ніжною. Після вмивання використовувала тонік, після нього буквально хвилину є відчуття липкості, яке швидко проходить, тонік використовувала разом з ватним диском, багато засобу не потрібно. Розхід був економним, купувала догляд тричі за рік та стабільно користувалася зранку та ввечері.
Останнім часом вирішила трохи поекспериментувати та купила заспокійливу очищуючу пінку з морським полином від Round Lab (знову намагаюся дати шанс корейському😅), засіб трохи підсушив мою шкіру, тому повторювати не буду.
Так як пінку викидати шкода, вирішила додати до догляду Vichy Mineral 89 Fortifying And Plumping Daily Booster, після першого використання гелю шкіра була гладенька та приємна, але наразі не знаю як контактуватимуть між собою ці засоби (корейська пінка + гель-бустер), тому можливо знову повернусь до гелю для вмивання від Vichy.
Коментарі (0)