Си роватка з комплексом Antiage Peptides & Laminaria Extract Biono
Обожнюю сироватки. І це одна з тих, якими користуюся найчастіше
Маю вже кілька продуктів від цього бренду. Це український бренд Biono (читайте інші відгуки). Я, звісно, як і всі, наношу на обличчя найчастіше засоби від різних виробників.... Ех, усі ми грішні.... Але ж фахівці радять все ж таки користуватися одночасно засобами однієї лінійки. Тому вирішила придбати ще й сироватку для обличчя з комплексом Antiage Peptides & Laminaria Extract. Тим більше, що кілька баночок однієї серії гарніше виглядають на поличці у ванній.
Я, звісно, не те що стара бабця, але вже маю 35 рочків і трохи зморшок. Тому антивікові засоби з'являються у мене все більше і більше:(
Виробник обіцяє, що ця сироватка "...допомагає боротися зі зморшками в будь-якому віці, підійде для зрілої шкіри, яка потребує особливого догляду, а також для шкіри, яка потребує інтенсивного зволоження та пом’якшення...Пептидний комплекс розгладжує дрібні та мімічні зморшки, запобігає їх появі. Таурін та трегалоза інтенсивно зволожують шкіру. Фенілаланін активізує процеси регенерації клітин епідермісу. Екстракт насіння моркви у поєднанні з вітаміном Е мають антиоксидантний ефект, борються з вільними радикалами. Екстракт календули має антисептичні властивості та одночасно пом'якшує шкіру."
Ціна не скажу, що дуже дешево, але в принципі бюджетно, особливо зі знижками на Мейкапі.
- Наносити потрібно зовсім трошки: по одній краплі на чоло та щоки. Робити це необхідно за допомогою піпетки.
Загалом засіб непоганий. Запах нейтральний. Консистенція рідка, тому легко наноситься і добре поглинається шкірою. Не залишає ефекту плівки, липкості чи стягнення. Це дуже добре, особливо, коли зранку потрібно нанести поверх тоналку.
Щодо результату, не можу сказати, що шкіра стала, як дупка у немовляти. Якщо знаєте такий диво-засіб, напишіть у коментарях:) Але що помітила так це те, що шкіра стала добре зволоженою, такою доглянутою, трохи із сяянням. Сироватка трохи згладжує дрібні зморшки та надає обличчю свіжості.
Тому, якщо шукаєте хорошу сироватку з антивіковими властивостями, можна спробувати.
Коментарі (0)