Ivatherm - неоднозначні враження від різних продуктів
Що варте уваги, а на що і не треба витрачати кошти
Цей бренд дерматокосметики спершу привернув мою увагу в аптеці, потім вивчивши їх продукцію вирішила спробувати крем для сухої та дуже сухої шкіри та замовила на Make Up. Крем залишив непогані враження, але я б не сказала, що він достатньо зволожував би дуже суху шкіру, скоріш він більше підійде для нормальної шкіри, іноді схильної до сухості. В цілому, просто непоганий нейтральний крем, приємний у використанні, не залишає зайвого блиску, тому можна використовувати не тільки на ніч.
Наступного разу я замовила окрім цього крему ще й міцелярний лосьйон для зняття макіяжу та SPF крем для шкіри, схильної до почервонінь з лінійки Rosederm.
Міцелярний лосьйон мені дуже сподобався, дійсно підходить для чутливої шкіри, не пече очі, не викликає жодних неприємних відчуттів та і при цьому непогано змиває макіяж (водостійкою косметикою не користуюсь).
А от крем Rosederm SPF 30 це неймовірне розчарування 😢 Обличча після нього блищить так, ніби намазане якоюсь олією. Навіть якщо чекати хвилин 20-30, якщо наносити більш тонким шаром, все одно блищить так само. Трохи може допомогти зменшити блиск тональний крем, але не набагато, і через годину він провалюється у пори на цьому кремі. Тож так і не знаю, що з ним робити 🤷🏻♀️
Коментарі (0)