#bybsmakeupclub
🍒🍒🍒
Тема раку грудей, для мене надзвичайно близька.Коли мені було 6 років моя бабуся захворіла раком грудей,і через рік померла.Після цієї події зʼявився страх за себе і за близьких…ви ж розумієте спадковість,то не жарти
Але почну свій допис на позитивній ноті
Так от
Перший бюстгальтер в мене зʼявився в 17 років,до того часу мама все сподівалась,що груди в мене виростуть,бо в моєї тітки до 16 років їх не було,а потім за літо вимахали до 5го розміру😂зі мною таких чудес не сталося,як і в 16 так і в 30 я мала перший розмір грудей.Доречі,комплексів на рахунок цього в мене ніколи не було,я не вважала це якимось недоліком,мені норм)
Бюстгальтер в класичному розумінні цього слова,я рідко ношу,в основному це спортивні топи-для мене зручність і комфорт найважливіше !
🍒🍒🍒
Також,щомісяця я роблю самостійний огляд грудей,а саме:
1.Звертаю увагу на-
Шелушіння
Почервоніння
Ранки або кірочки на шкірі
2.Піднімаю руки догори і візуально дивлюсь чи немає ніяких шишок,уплотнінь,або ямочок-обовʼязково оглядаю зону під пахвами.Також звертаю увагу на асиметрію,в нормі вона у всіх є,але мається на увазі чи є якісь зміни яких до того не було.
3.Також перевіряю соски,чи не змінився розмір,колір і знову звертаю увагу на асиметрію,також перевіряю наявність виділень із сосків,для цього треба на них надавити(не сильно,але доволі інтенсивно)
4.За допомогою трьох пальців пальпую зону грудей і пахв,перевіряю чи немає ущільнень,вузликів,чи в цілому груди мʼякі чи їх плотність змінилася.Я це роблю лежачи,кожну по-черзі,роблю це з невеликим нажимом.
Доглядаю за шкірою так:звичайно щодня приймаю душ,то понятне дєло😂,зволожую шкіру грудей і декольте кремом,влітку на зону декольте обов’язково наношу spf,бо шкіра в цій зоні дуже делікатна.
От в принципі і все)
Здоровʼя вам і вашим близьким
Коментарі (0)