Natalia

#bybsmakeupclub

#bybsmakeupclub
#bybsmakeupclub

Дуже важлива тема до Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози.
Сама я за освітою медик, тому ще із студентських років стараюся двайливо ставитися та не нехтувати обстеженнями, які будуть найнадійнішою профілактикою:
1.Носити правильну білизну. Занадто тісні бюстгальтери, без бретелей та пуш-ап травмують ніжні тканини молочної залози і дратують її нервові волокна, від цього страждають і тканини лімфатичних залоз. Тому підбирайте білизну строго за розміром, яка підтримує анатомічно правильне положення грудей. Наприклад, це може бути щільний безшовний бюстгальтер, обов’язково з натурального матеріалу.
2.Годувати грудьми. Лактація – найкраща профілактика раку грудей, так як гормони всього організму працюють на секрецію молока грудними залозами.
3.Займатися фізичною культурою та спортом.
4.Відмовитись від шкідливих звичок (куріння, зловживання алкоголем).
Уникати стресів, надмірного перебування на сонці та механічних пошкоджень грудей.
Також два рази в рік відвідувати момолага точно так само як і гінеколога та стоматолога. До цього мене привчила моя мама яка також медик.
Тому важливо бути уважною до свого самопочуття та будь-яких змін власного тіла. Загрозу здоров’ю можна розпізнати по ряду ознак. Якщо ігнорувати тривожні симптоми та пустити все на самоплив, наслідки можуть бути непоправними.
Одним із найбільш ефективних методів боротьби з раком молочної залози є профілактика і рання діагностика.

Також потрібно не забувати про догляд за зоною грудей, я використовую олійку дитячу Weleda, щодня після душу, вона натуральна та гарно бороться із сухістю та запобігає утворенню розтяхош шкіри
Бережіть та любіть себе 💓