Pavlova_Inna

#bybsmakeupclub

#bybsmakeupclub

Для кожного з нас важлива турбота про наше здоров'я. Але груди - це нажаль майже останній орган на який ми звертаємо увагу. Рак грудей є найчастішою формою раку в світі, протягом життя трапляється у однієї з 13-ти — 9-ти жінок віком від 13 до 90 років. Також це друге за частотою після раку легень онкологічне захворювання в популяції загалом (враховуючи чоловіче населення).

Для попередження та своєчасного виявлення раку молочної залози рекомендують щопівроку проходити профілактичний гінекологічно-мамологічний огляд з обстеженням грудей (після пубертату) та раз на рік проходити мамографію(після 45-го року життя, якщо немає інших показань).

Загалом я проходжу раз в рік чек ап організму, у тому числі узд молочних залоз. Підбирайте правильний за розміром для вас бюстгальтер. Також моя особиста рекомендація, у душі, при примірці речей чи у будь якому зручному для вас місці, пропальпуйте час від часу груди на наявність комків, загрубілостей адже це може бути ознакою раку. Приділіть хоч 5 хв для себе, любіть себе і свій організм❤️

#bybsmakeupclub
Pavlova_Inna
18
Підписники
0