Victto Ria

Не суди книгу по обкладинці, а Kirke із стартової ноти!

Не суди книгу по обкладинці, а Kirke із стартової ноти!

Бренд Tiziana Terenzi - безперечно сяюча коштовність у будь-якій колекції поціновувачів парфумів. Стійкі, незвичні і складні, що розкриваються "дорого" і однаково добре звучать як на жінках так і на чоловіках.

Декілька років тому в моїй скарбничці вже була знахідка від цього бренду, а саме Tiziana Terenzi Delox, що видався мені найбільш "спекотним", "гурманським" і "смачним" з усієї серії бренду. Аромат до сих під дбайливо зберігаю як цінний експонат своєї парфумерної колекції.

Не просто "ягідний компот"

На День Народження я отримала сюрприз, на який і не сміла чекати Tiziana Terenzi "Kirke"! Легенда цього бренду і абсолютний best seler! Складний, залізо-бетонно стійкий унісекс, що по-гурманськи смачний. Наче все як я люблю що ж могло піти не так?

Малина. Малина і взагалі ягоди особисто для мене парфумерне "НІ" та вкрай проблематичний запах на рівні особистих асоціацій. Ця притаманна кислинка спрощує все до ягідного компоту і "дитячості" А може просто не люблю а ні "кислі", а ні "свіжі" аромати.? Мені ж подавай "важку гурманику" або "унісекс історію" що кричить про "boss girl vibes" і андрогінність. Так, зовнішність подекуди оманлива і за жіночним образом криється поціновувачка "сильних" майже чоловічих парфумів.

Але "Kirke"виявився зовсім не таким простим як здавалось із першого погляду.

При тому що аромат неймовірно стійкий і шлейфовий ( 2 дні на волоссі і одязі)

Малину чути лише на старті і дуже зшвидко вона поступає: сандалу, мускусу, теплій ванілі і терпким пачулі. І тут так би мовити я - закохалась! " і стало зрозуміло чому Kirke позиціонують як унісекс, бо саме таким "мускулінним" і п'янким він розкривається у "базі аромату" Але звісно, через надмірно "ягідний старт" в Україні цей аромат позиціонують виключно як жіночий, не впевнена що зустрічала чоловіка, який би його носив.

Якщо ж ви в пошуках більш мускулінного, явного унісексу і парфуму для пари ( як дівчини так і хлопця) зверніть увагу на TIZIANA TERENZI MAREMMA - моя наступна парфумерна "хотілка", що сподіваюсь колись з'явиться в моїй колекції. Стійкий, домінантний, терпкий, злегка землянистий в поєднанні з дубом і бергамотом, нікого не залишить байдужим.

Наступний огляд на Estee Lauder Double Wear і чому в епоху сяючих "тонуючих сивороток" все ще варто повертатись до цього матового красунчика.

To be continued ...........

Не суди книгу по обкладинці, а Kirke із стартової ноти!
Не суди книгу по обкладинці, а Kirke із стартової ноти!