Ксенія 💫

Прекрасний тональний на міжсезоння.

Прекрасний тональний на міжсезоння.
Прекрасний тональний на міжсезоння.

Вітаю, красунечки 😘!

Сьогодні розповім про тональний, який потрапив до мене в міні- форматі і, здається, буде в повній версії. А до того ще й має доглядові властивості. Це Sublimage Le Teint Foundation від Chanel.

Відразу розповім чого я прагну від тональних основ та які обираю для себе. Це основи не з щільним перекриттям, бажано, щоб мали Glow або світловідбивний ефект, максимально легко відчувалися на шкірі, зволожували її.

По молодості (ой, точніше по глупості) я чомусь вирішувала, що потребую total mat на обличчі, хоча як такової потреби в тому не було. Але тоді практично всі використовували максимально щільні основи. Хоч би хто тоді мені підказав - ну навіщо, навіщо цим ти вбиваєш свою шкіру?

Так ось, коли я почала більш працювати над якістю шкіри, щоб не приховувати її, і вийшла на той рівень, я зрозуміла, що нарешті в моїй косметичці повинні з'являтися іншої катерогії декоративні засоби.

Таким чином, я перейшла на більш легкі текстури, які дають ефект своєї шкіри, але ще кращий.

Отже, тональний крем-догляд Sublimage Le Teint Foundation з досконалим збалансованим складом тональний крем, який чудово зволожує і живить шкірний покрив, добре тонізує його, вирівнює тон і мікрорельєф. Засіб дарує шкірі гарне сяйво, доглянутий вигляд, приємну матовість.

У мене відтінок 20 beige. Класичний бежевий, без розовинки, без сірого. Мені від підходить і зовсім не помітний, хоча маю оливковий підтон.

Має середню ступінь перекриття, можна наносити як від легкого до більш криючого фінішу.

Сама текстура, от знаєте, як масло на шкірі розподіляється. Дуже пластична та піддатлива. В мене не було тональних дорогого сегменту, накшталт люксу, але зараз я зрозуміла в чому їх різниця з більш бюджетними, що в мене були.

Можна розподіляти пальчиками, що я і роблю, можна і спонжем, і щіточкою дуофіброю. Але пальчиками ви відчуваєте його як ніколи і можна десь додати, щоб краще перекрити якісь незначні недоліки.

Не окисляється.

Шкіра без видимих недоліків (розширені пори, акне), особливо вікова.

Текстура крему зовсім не відчувається на вашій шкірі. Не відчувається та ще й практично непомітна. Ви забудете, що на вас є декоративний засіб. Гарно загладжує пори.

В мене є і покрасніння на шкірі, і пігментація, іноді і залишки якихось прищиків. Це все ідеально вирівнюється завдяки Sublimage Le Teint Foundation від Chanel. Не перекривається тотально, а саме згладжується та стає менш помітним. Загальний вигляд шкіри стає дуже гарним, ніби підсвічується зсередини.

Так як крем має і доглядові складові, додатково зволожує шкіру, потреба у використанні бази відпадає.

Після нанесення відсутня липкість. Зараз, в осени я навіть не припудрюю обличчя, бо не хочу навіть мінімально ховати цей ефект під шаром пудри. На сонці це виглядає просто фантастично - ще раз повторюсь, наче своя дуже доглянута шкіра з рівним, злегка сатиновим фінішем. Саме через це вважаю, що зараз його час!

Не провалюється в пори, не підкреслює зморшки.

Окремо хочу звернути увагу на те, як поводить себе під очима - зона зволожена, підсвічена, не помітно що щось є з декоративного тут. З віком це дуже актуально. Я не люблю, коли треба весь час щось підправляти, бо запало в зморшки. Носиться 8 годин прекрасно 👌

Я в захваті справді!

Якщо піймаєте мініатюру, пробуйте. Повнорозмірна коштує ну дуже дорого 🙈.

Дякую, що завітали.

З повагою, Ксенія ✨