Коли від пере міни місцями доданків сума не змінюється)
Бюджетний догляд з гарним результатом
Це мій перший огляд доглядової косметики, тому попрошу суворо не судити) отже, наче вчора я вперше побачила світ, а вже мені 47. Після 45-ти шкіра обличчя стрімко почала погіршуватися. Ковід, а потім війна, звісно, краси теж не додали, тому я стала більш ретельно добирати догляд. Донька подарувала денний та нічний крем від Лореаль для віку 45+. Обидва мають дуже ніжний аромат. Денний має більш рідку текстуру, на нього добре лягає косметика. Але, чомусь на моїй шкірі він почав скатуватися. Можливо через те, що чоловік обмежив у холодильнику місце для косметики і цей крем зберігався не в прохолодному місці. Нічний більш плотний, гірше розмащується, але добре живить. Я вирішила зробити хід конем: нічний наносити зранку, тим більше, що вже похолодало;) а денний - на ніч. У результаті я отримала чудову доглянуту шкіру обличчя за бюджетну ціну. Шкіра підтягнулася, зморшки стали не такими вираженими.
Однозначно рекомендую, особливо тим, хто має лояльного чоловіка і можливість зберігати свою косметику в холодильнику;)
На фото нижче: було та стало)
Коментарі (0)