Алла

Таємничий незнайомець з Туманного Альбіону

Коли я була маленька, татові подарували одеколон "Консул". Я закохалася в цей деревний аромат буквально з першої ноти. Він був надзвичайно стійкий та справжній чоловічий, джентельменський, так би мовити. До речі, його і зараз можна придбати на цьому сайті за надзвичайно демократичною ціною, якщо у вас є тато (мій, на жаль, вже помер) і ви хочете висловити йому свою любов, розгляньте цей варіант.

Цей аромат бувально переслідував мене багато років. Я хотіла придбати для свого чоловіка щось схоже, але в більш сучасному виконанні. І знайшла;) Декілька років тому я була у відрядженні в Швейцарії. Зайшла у парфюмерний бутик величезного торгівельного центру у Берні і побачила ЙОГО! Цей флакон підкорив справжньою англійською естетикою та простотою. Він дуже тактильний! Його хочеться брати в руки і гладити) адже він одягнутий у вовняний шалик, виконаний у англійських кольорах. Аромат був саме таким, який я шукала: традиційний та сучасний водночас: прянощі, розмарин, дуб і пачулі, моя головна любов) Звісно, не роздумуючи ні хвилини, я його купила.

Пройшов час, парфюм скінчився і, звісно, я вирішила знайти його в Україні. Добре, що у нас є MAKEUP, де, як у Греції, є все) Придбаний на сайті парфюм нічим не відрізнявся від купленого у Швейцарії. Крім одного - ціни. Вона була нижчою, що не могло мене не порадувати. Адже навіщо платити більше за ту ж саму якість?)

Тому, дівчатка, якщо ви хочете цією осіннью порою мати біля себе справжнього джентельмена, придивіться до цього парфюма. До речі, доведено, що аромати впливають на нашу поведінку. Тому хтозна, можливо після того, як ви подаруєте своєму коханому цей парфюм, він захоче, щоб саме ви стали його леді?;)