Це мабуть скарб✨
Сироватка для росту вій та брів✨
Чи не для усіх нас, одним з болючіших питань є наші брови та вії🙌🏼 Напевно кожна переймалася цим, так як в усіх від природи різна структура, форма та густина✨
Що до мене, брови в мене самі по собі густі, а вії довгі, але при умові постійного догляду за ними🤍 Почала свій догляд за ними ще зі шкільних років - вперше пощипала по формі, чисто щоб забрати лишнє✨ Далі була мода на тонкі брови, і я туди ж втрапила, перещипавши свої🤪
Як результат: благо, що брови гарно відросли, але одна стала рідшою за іншу і це помітно неозброєним оком🫠 Олівчик в поміч як то кажуть😅
Колись я пробувала заколотити собі засіб з касторової олії, вінамінів А та Е, та ще якоїсь - що вичитала в інтернеті, бо так й дешевше виходило…Користувалась ним регулярно. Але крім блиску нічого не давало🥲
Ось недавно, вирішила купити саме повноцінно розроблений засіб, на пробу. Розуміла що він має бути не самим дешевим, але й не з дорожчих🌸 Багато сироваток передивлялася, вирішила зупинитись саме на цій. Чому: ціна мене влаштовувала, склад і звичайно - український виробник💙💛
У її складі міститься:
-олія сливових кісточок ефективно зміцнює волосяні фолікули та бореться з проблемою випадіння;
- олія зародків пшениці глибоко зволожує, інтенсивно живить, усуває ламкість і підвищує еластичність вій та брів;
- арганієва олія має потужні відновлювальні властивості, надає волосинам шовковистість та блиск;
- олія жожоба надійно захищає вії та брови від агресивного впливу факторів навколишнього середовища;
- екстракти шавлії та лопуха стимулюють ріст;
- вітамін Е чинить антиоксидантну дію.
Користуюсь вже 2 місяці, наносячи сироватку на вїї та брови щовечора, перед сном✨ Інколи пропускала, але дуже рідко. Результат є: моя ліва брова стала густішою та десь не десь заповнюється волосками, де раніше не могла відростити ніяк☺️ Якщо раніше я запонювала пустоту олівцем, то зараз, мені достатньо зафіксувати гелем. Одна брова залишається густішою, але це вже не так помітно для мене як було раніше🙌🏼 Ще я роблю окремою щіточкою масаж: тру брови для активної циркуляції крові, можливо це теж стимулює їх ріст🙂
Щодо вій: я рідше стала користуватись тушшю, тільки підкручую їх і мені вже подобається✨
Єдина незручність - для мене завелика/заширока щіточка, але це несуттєво☺️
Головне що є помітний результат🤍
Буде цікаво почитати ваші засоби по догляду за бровами та віями🫶🏻
Коментарі (0)