Iryna Koval

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Makeup - дякую за вашу увагу та можливість спробувати щось нове і цікаве ❤️

Фіксуючий віск для брів

Перше, на що я звернула увагу - це чудове пакування, яке виглядає дуже привабливо. У комплекті йде зручна щіточка для нанесення продукту.

Цей віск у відтінку 401 абсолютно прозорий, тому він ідеально підходить для будь-якого кольору брів. Засіб не має ароматизації, що мені особливо подобається.

Застосовую віск за допомогою щіточки, яка йде у комплекті. Вона дозволяє легко моделювати брови і надавати їм чіткої форми. Після нанесення відчувається легка вологість, але через кілька секунд вона зникає.

Стійкість воску вражаюча, брови навіть в кінці дня виглядають так ніби тільки, що оформлені. Цей засіб дійсно створює ідеальні брови з ефектом ламінування та додає природний блиск.

Загалом, без зайвих слів: полюбила LAMEL Make Up Brow Lifting Wax всім серцем!

Гель для брів

Стильний дизайн з рожевою кришечкою та прозорою баночкою, яка дозволяє контролювати кількість залишку продукту.

Зручна щіточка з мікрощетинами, по розміру більша ніж у баночці з воском, але це не заважає створенню ідеальних брівок. Головне не наносити засобу забагато, тому що в кінці дня він може взятися білою плівку.

Гель має прозору рідку консистенцію без вираженого аромату.

Засіб з середньою фіксацією, ідеально підійде для тих хто полюбляє натуральний вигляд без ефекту ламінування та додаткового блиску. З цим гелем ваші брівки будуть точно під контролем.

Фото використання гелю та воску:

Тонік для сяйва шкіри обличчя з гліколевою кислотою й екстрактом ройбуша

Відлущюючий тонер, який не містить спирту, надає тонус, освітлює та пом’якшує шкіру, надаючи їй сяючого вигляду.

Гліколева кислота допомагає видалити мертві клітини для того, щоб шкіра виглядала молодшою, а ексклюзивна суміш лікарських рослин, зокрема ройбуш і шипшина, робить її свіжішою, покращує колір обличчя.

У мене чутлива шкіра, тому використовувати засіб з кислотами було трішки лячно, але все ж я спробувала.

Виробник радить використовувати тонік вранці та вечері. Нанести за допомогою косметичного диску, на попередньо очищену шкіру, уникаючи області навколо очей.

Я використовувала лише у вечірньому етапі догляду. Після нанесення відчувається легке печіння, яке одразу зникає, тонік миттєво вибирається у шкіру обличчя та немає липкого фінішу.

На ранок шкіра зволожена та має рівний тон з природним блиском і без будь-якого натяку на сухість та подразнення.

Загалом, моя шкіра прийняла цей тонік дуже добре, тому раджу спробувати навіть власникам чутливої шкіри.

Тип аромату: гурманські, квіткові, фруктові
Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Листя інжиру, Малина
Нота серця: Конвалія, Лакриця, Полуниця, Цукрова вата, Червоні ягоди
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Карамель, Мускус, Сандал

Aquolina Pink Sugar - це справжня казка в світі ароматів! Ця туалетна вода принесла мені безмежну радість та чудовий настрій.

З перших ноток вирушаєш у подорож до солодкої крамниці, де запахи цукерок та ванільних пирогів переплітаються в неповторний букет. Аромат солодкої цукрової вати з легкими нотками фруктів і ванілі залишається на шкірі протягом довгого часу.

Це ідеальний вибір для тих, хто любить ніжні та солодкі аромати. Якщо ви хочете пахнути, як справжня цукерка, Pink Sugar - ваш вибір.

І не забудьте про чарівний рожевий флакон - він точно прикрасить ваш столик з парфумами.