Анастасія Фоміна

Моя колекція декоративної косметики🎀

Моя колекція декоративної косметики🎀

Взагалі я завжди дуже любила саме декоративну косметику,ще з підліткового віку регулярно купляла нові помади,блиски,ну дуже мені подобалося за допомогою косметики шукати себе та свій особливий стиль.Тоді я експериментувала з різними відтінками помад,шукала «свій» варіант оформлення брів та підбирала вдалий(іноді не дуже) відтінок тональної основи.

Зараз інтерес до косметики змінився,тепер я знаю які відтінки мені підходять,які фініши помади виглядають на мені найбільш виграшно та яка форма щіточки в туші для вій буде мені найзручнішою.Вимоги до косметики виросли,але імпульсивність до якоїсь покупки досі залишилася.

Тому тут ви побачите і продукти які я шалено люблю і те,що не зрозуміло навіщо було куплено мною на якихось знижках.

Зберігаю я косметику банально-в коробці та у повсякденній маленькій косметичці.Про свою повсякденну косметику я вже розповідала,тому тут поговоримо саме про те,що зберігається у коробці.Мрію колись купити собі все ж таки якись симпатичний органайзер,але поки шкодую на нього кошти або забуваю і вважаю,що так теж норм.

Ті продукти,які я зберігаю в коробці-це те,чим я користуюся наразі не кожного дня.Щось можливо підходило мені влітку,а зараз не підходить по відтінку,а щось потрібно мені лише в моменти польоту мого креативу.

Тут у мене два консилери:перший від Lamel,який хоч і не поганий,але окиснюється і іноді фігові виглядає на зоні під очима;а другий від O’bays,він мені зараз дуже засвітили по відтінку,а ще там зовсім погана ситуація з пакуванням,кришка тріснула,аплікатор хитається,тому я чекаю того моменту,коли я псіхану та викину його.

Пудра від Lamel:користувалася нею влітку,подобалася мені,зараз дуже жовта мені,тому лежить і чекає свого часу.

Хайлайтер O’bays:дуже красивий,приємний на дотик,дає гарний ефект,але блін ну не люблю я хайлайтери і користуюся ну дууууже рідко.

Бронзер Lamel:прокористувалася ним усе літо,дуже задоволена ним,зараз нажаль не підходить мені на відтінком вже,тому чекає весни.

Туш від Golden Rose:вже розповідала про неї,класний вона дає ефект,але осипається .

Підводки Maxi:ох,стільки з ними зроблено макіяжів,люблю їх дуже,але на кожен день стрілки не малюю,тому це для креативних ідей.

Олівці для очей:тут і Colour Intense і LN pro це все теж для креативу.

Тіні кремові Maybelline,мають дуже гарний фіолетовий відтінок,використовую у якості підложки,коли роблю темні макіяжі.

Тіні-желе Glambee,делікатне сяйво для настрою.

Біла база Wibo для яскравих макіяжів .

Рідкі тіні LN pro,мультхром та рідкі пігменти від Glambee для цікавих яскравих ідей.

Так,у мене зараз лише три палетки для очей,а все тому,що щось я перелюбила та віддала або продала.

Моя бажана Multi-Finish від LNpro люблю її ,достаю тоді коли настрій на блистівки в похмурий день.

Яскрава Glambee це теж для мого наразі не дуже частого креативу.

Glam від Lamel подобається мені її компактність та відтінки.Використовую,коли є настрій та час зробити щось цікавіше бронзеру в складку повіки.

Два олівця:один Maybelline дуже темний для мене,майже чорний,мені не підходить та другий LCF навпаки дуже рудий мені.

Гель фіксуючий Mayur ,який я рідко використовую бо він не дуже фіксує мої брови,та і щіточка мені не зручна.

Олівці від Glambee в різних відтінках та текстурах:звичайний контурний в майже непомітному 111 відтінку,гелевий з коричневим підтоном 206 відтінок ,помада -олівець 05 відтінок на особливий настрій.

Помада мусова Glambee 104 відтінок,коли хочеться чогось пояскравіше,класна,але сушить губи.

Скраб Neo,який рятує мої губи від шелушінь.

Ось і вся моя скажімо так основна колекція косметики.Перебираю я її регулярно,щось виходить з терміну придатності і тоді я його викидаю,щось перестає подобатися і тоді я можу це віддати,якщо хтось зацікавлений певним продуктом з мого кола рідних або подружок,а щось я туди сюди перекладаю з основної коробки в повсякденну косметичку.

дякую,що додивилися та дочитали🫶🏻