🌺Крістіна🌺/Тita

#bybsmakeupclub

#bybsmakeupclub

Привіт!

Вирішила підтримати участь в цьому челенджі, адже це зараз як ніколи актуальна тема.

В моїй сім’ї на жаль зараз є близька людина яка хворіє на цю жахливу хворобу, тож ми всі як ніхто другий дуже зараз зосередженні на здорову способі життя, займання спортом, правильним харчуванням.

Догляд за грудьми:

Мені 22 роки і відверто кажучи я ще ніколи не була у маммолога, в мене висить направлення вже як рік і я обовʼязково при першій можливості його відвідаю.

•Собі я регулярно проводжу самоогляд (дякую інтернету зараз все можна легко знайти, навчитись)🙆‍♀️

•Від бюстгальтеру без кісточок на зовсім я поки що відмовитись не можу.🙅‍♀️ Але віддаю їм приорітет останніх 2-3 роки. 🤝Вдома завжди ношу топ. На вулиці ж я ножу дуже зручну для мене форму бюстгальтеру бралетт. Вони бувають і з кісточками і без, але мені подобаються різні варіанти для різних випадків.✔️

•Стараюсь харчуватися нормальною здоровою їжею, 🥑🥝🫐хоча мій раціон поки що далекий від ідеалу, але я повільними та впевненими кроками йду до цього. 💪Особливо канцерогенні продукти відсутні в нашому будинку.🙅‍♀️

•Локальних засобів для догляду за зоною декольте в мене немає, адже чесно кажучи я дуже слабо вірю що якийсь крем допоможе вберегтись від цієї хвороби, але іноді мій з обличчям (зволожувальний крем) переходить на зону декольте. Або лосьйон для тіла, якщо мені так захотілося.

Бережіть себе, своїх близьких та будьте здорові.❤️