Італійська знахідка для вашого чоловіка
Догляд від Proraso. Огляд на бюджетний сегмент. Коротенько про головне та важливе
Хочу розповісти вам свою істрорію про те,як я приєднався до спільности "бородатих мужиків". Почалося це буквально пару років тому. До цього часу я пропогував постійне "чисте лице" та вважав,що борода це про неохайність та лінь. Проте з часов індустрія краси для чоловіків почала набирати шалених обертів. Мимоволі почав помічати все більше і більше "бородатих мужиків" навколо себе. Навіть деякі мої знайомі с "мамкиного бубенця" перетворилися на "бородатого лісоруба з норвезького містечка". Звичайно,що є відсоток чоловіків,які зупиняються просто на самому факту наявності в них бороди. Тут не йде мова про догляд. Сьогодні хочу розповісти саме про нього. На просторах мейкапу є доволі непоганий варіант догляду,який пропонує нам Proraso.
Тож з метою тестування я придбав собі декілька варіантів "пробників" від цього бренду. Розповідати вам буду про олійку та бальзам з ароматом Azur Lime.
Звичайно я вже потестувал цей аромат (нажаль про допис треба було міркувати раніше),тому тут не буде багато гарних фотографій. Всю олійку я нещадно використав та ледь знайшов останніх подбитий екземпляр,який ви бачите на фото. Бальзпму пощастило трохи більше.Саме тому ви бачите гарний цілий пакетик).
Тож давайте про головне:
- Аромат
Мені аромат схожий на щось по типу парфуму,він досить бадьорить та освіжає. Якщо вже смакувати ним,то десь далеко відчувається лайм,про який заявлено виробником. На бороді відчувається досить насичено але не з перебором. Олійка і бальзам трохи відрізняються за ароматом. Олійка більш хвойна,тоді як бальзам більш походить на трав'яні ноти. Хоча надпис має ідентичний,тому майте це на увазі.
- Дія
Скажу відверто,мені сподобався і бальзам і олія. Якось не маю до них особливих претензій. Моя борода після цих засобів дуже добре прочісується,гарно пахне та виглядає досить доглянутою.
- Ціна
Я прибдав примірники по 9 гривень. Ціна гарна,навіть трохи лякає таке співвідношення ціна/якість. Прошу представника бренду та мейкапу не сприймати це я привід піднімати ціну))) Я ще не можу відійти від цін на продукти,тому тут я дуже радію. Вважаю ціну на повні розміри також прийнятною.
Мені правда більше подобається поки що формат "пробника". Його зручніше брати з собою та також думаю так розхід буде меншим. Особисто мені олійки вистачило на 3 повних рази,тому що маю не дуже довгу бороду а бальзаму на 2 рази.
- Підсумки
В якості головного підсумка можу тільки порадити спробувати ці засоби. Саме Azur Lime мені зайшли. Далі буду пробувати інші варіанти та поділюсь своїми враженнями,якщо звичано це буде корисно спільноті. Моя оцінка 9/10. Це досить гарний варіант на подарунок вашому "Бородачу")
Коментарі (0)