#notscarywithmakeupclub.

#notscarywithmakeupclub.

Зараз я напевно викличу у свою сторону шквал критики, адже допис має бути при косметичні засоби з натуральними кислотами... А у мене лимон і кавова гуща... Проте маю надію, що ці засоби і комусь колись стануть у пригоді.

Отже, кава + лимон. Використовую дуужжжееее рідко, але саме у такому поєднанні чи правильніше послідовності. Коли саме? Тоді, коли я перебуваю декілька днів за межами дому і не маю жодного засобу для скрабування шкіри обличчя. А відчуваю, що вона цього дуже просить: з'являється сухість, відчуття зуду, місцями почервоніння... Або таке, ніби кора на обличчі... Тоді я п'ю каву і витягаю з холодильника 🍋.

Крок 1. Легкими масажними рухами наношу кавову гущу. Так, аби не травмувати шкіру. Кава має бути дрібного помелу. І змиваю проточною водою. Легко витираю обличчя.

Крок 2. Скибкою лимона протираю лице. Відчуваю приємне пощипування, особливо у зонах, які перед тим турбували.

Якщо роблю процедуру увечері, то так і лягаю спати. Можу ще додати дрібку улюбленого крему.

Якщо зранку, лимон змиваю і тоді крем.

Для мене це 💯 підходить. Уже роками. Жодних алергічних реакцій чи неприємних проявів не було. Навпаки, шкіра гладенька, зникає свербіння, лущення. Те, що заважало моїй шкірі обличчя вільно дихати і гарно свіжо виглядати!