Вікторія

Тестуємо пробники Lancome. Частина 2

Сироватка складається з трьох сироваток. Спершу я подумала, що це три різні сироватки. Але не все так просто) це три сироватки в одній. Їх всі три треба видавити собі в долоньку, змішати і нанести. Подивилася, що великий флакон дійсно складається з трьох сироваток. Ну ок. Вони дійсно різні: одна ріденька прозора, друга схожа на емульсію і третя - на густий крем. Одного пробника ледь вистачило на обличчя.
Склад сироватки трохи дивний. Там намішано все краще одразу:
ніацинамід
Діоксид тітану дуже високо у списку
Ватамін Е
Екстракт насіння льону
Гіалуронка
Кофеїн
Вітамін С
Саліцилова кислота
Ферулова кислота
Багато УФ-фільтрів
Лимона кислота
Мені здається, що це має бути денна сироватка. Бо інакше нашо там стільки сонцезахисних компонентів? А з іншої сторони нашо в сироватці сонцезахист? Це ж має бути догляд. І яка тоді ступінь сонце захисту? Але виробник пише, що її варто використовувати і в день, і в вечері. НАШО? А ще в описі на сайті рекомендують використовувати сонцезахист. Тут я взагалі потірялася. Це виходить, що зранку її треба змивати гідрофільним бальзамом?
При цьому вона трохи жирненька, бо там масла та вітамін Е спереду списку. Можливо воно підійде на суху вікову шкіру. Я за один раз її не оцінила. Прикольно, що деякі компоненти змішуються тільки перед безпосереднім нанесенням. Це цікаво, і мабуть, якось оправдане. Та я її не зрозуміла і 4к за 50мл ...

Дівчата, хто нею користувався, розкажіть як воно?

31 жовтня, 2023
Вікторія
31 жовтня, 2023