Missmili

CHI Luxury Black Seed Oil

CHI Luxury Black Seed Oil

Привіт!

Якщо ви в пошуку засобів які здатні приструнити пухнасте і неслухняне волосся,то вам слід звернути увагу на лінійку від CHI Luxury Black Seed Oil.

Почну напевне з того,що моє волосся доволі довге,шкіра голови має жирний тип,мию голову майже щодня,подекуди освітлене і протоноване волосся,за рахунок цього є багато посічених волосинок,а у вологу погоду волосся стає пухнастим і неслухняним.

Тому, я завжди в пошуку засобів які підійдуть і жирному і пошкодженому,і пухнастому і фарбованому волоссю.

Міні-олійками від Chi користуюсь більше 5 років,і в повному захваті від них,тому вирішила спробувати і шампунь і кондиціонер,так як була впевнена що вони мені сподобаються(спойлер-вони класні)

CHI Luxury Black Seed Oil

Лінійка CHI Luxury Black Seed Oil створена для живлення і зволоження волосся,олія чорного тмину,яка є в складі,дає додаткове зміцнення і захист волосся від негативного впливу зовнішнього середовища.Засоби дарують блиск і шовковистість,волосся виглядає доглянутим,здоровим і зволоженим.

Обʼєм 355 мл

Упакування у засобів дуже красиве і естетичне,виглядає дорого і стильно,аромат у шампуня приємний косметичний,по текстурі доволі рідкий,але розхід при цьому невеликий,перше намилювання доволі скромне,а вже за другим разом піниться добре,піна густа і шовковиста,для якісного очищення-я намилюю голову двічі.Шампунь дуже делікатно очищає шкіру голови і волосся,при цьому не сушить і не робить із волосся паклю.

Негативних реакцій по типу лупи,свербіжу-не було.

А от кондиціонер здивував,запах-неприємний-хімічний,я навіть була розчарована,як так-такий недешевий засіб ,а пахне не зрозумій чим🤷🏼Кондиціонер доволі рідкий,але розхід також не великий,по волоссю розподіляється дуже добре,він наче вбирається у волосся,сподобалось,що його не потрібно тримати 5-10 хв,як це буває зазвичай у деяких засобів,а типу наніс і зразу змив,і пішов по своїм справам.При змиванні волосся вже відчувається гладким і насиченим вологою.

А от при сушці відбувається якась магія,той неприємний запах який був у кондиціонера,на волоссі зникає,і волосся пахне приємно-аромат такий як і у шампуня,доречі аромат доволі стійкий,якихось ніжних парфумів(хоча я думала що ця лінійка буде пахнути чимось східним)

Волосся,в мокрому стані,розчісується легко,при укладці зразу помітно що засоби дуже розгладжують волосся,воно саме собою вкладається у рівну укладку.

На виході я отримала гладке блискуче полотно волосся,воно аж на дотик наче холодне від тої гладкості,особливо це помітно на кінчиках-вони собі акуратно лежать,волосок до волоску.Також протягом дня волосся не пушиться так і лежить гладенько і розсипчасто.

На жирність шкіри голови шампунь не повпливав,тобто і не жирнить,більше ніж потрібно,і не сушить.

Шампунь і кондиціонер від CHI Luxury Black Seed Oil мені сподобались,ця лінійка ідеально підійшла для мого волосся!