Сироватка, яка СКЛЕЮЄ посічені кінчики.
Порожні пляшечки 🧴👌🏻 Концентрована сироватка для волосся Laboratoire Ducastel Subtil Color Lab Ultimate Repair Concentrate Serum
Сироватку використала повністю тому з впевненостю можу зробити висновок.
▪️ Текстура - щільна і дуже масляниста. Після нанесення потрібно ретельно вимити руки милом, щоб позбутися залишків сироватки.
▪️ Запах - ✅ Приємний аромат, який не залишається на волоссі довго і не надмірно їх обтяжує.
▪️ Ціна - ✅ Сироватка використовується дуже економно. Достатньо невеликої кількості, щоб уникнути ефекту важких і забруднених волосся.
▪️ Ефект на моєму волоссі: З впевненістю можу сказати, що сироватка добре усуває проблему посічених кінчиків. Після застосування волосся стає більш блискучим і м'яким на дотик. Хоча замітного відновлення не відбулося, адже ВЖЕ пошкоджені кінчики не можна відновити, АЛЕ сироватка створює візуально приємний ефект. Головне - не переборщити з кількістю використаного продукту ☝🏻
➖ Основним недоліком для мене є упаковка. Флакон із скла виглядає елегантно, але через в'язку консистенцію продукту, виникають труднощі з натисканням на помпу для отримання засобу.
Я рекомендую використовувати цей продукт на волосся з проблемами кінчиків. Для тонкого або природного волосся він може бути занадто важким. 😉👍
Коментарі (0)