Панда-Олександра

Мій захват від засобів Dr. Irena Eris

Денний крем Dr. Irena Eris ScientiVist Nutri-Replenishing Renewal Day Cream SPF 20

Я отримала у подарунок крем для обличчя та крем під очі від польского бренду Dr Irena Eris. Раніше я не була знайома з цим брендом. Тому дуже вдячна, що завдяки Makeup я познайомилась з цими засобами та брендом.
Інтриги не буде, я в захваті від обох кремів.
Хочу сказати, що я ще та привереда. Мені важко підібрати засоби для догляду, бо в мене дуже капризна шкіра.
Маю проблемну комбіновану шкіру. Вона і жирна і суха одночасно🤷🙈 Схильна до появи висипань, які лікувала, здається, вічність. Та вже маю зморшки та пігментні плями.
Я постійно знаходжусь у пошуках "моїх" засобів. Тих, від яких моїй шкірі не стає гірше.

Так ось денний Dr Irena Eris мені підійшов ❤️ Я ще спостерігаю за результатими, але вже можу сказати, що він мені подобається. Крем гарно зволожує шкіру, я забула про сухість та стягнутість. Шкіра виглядає доглянуто та приємна на дотик. Вказано, що крем для шкіри 40+. Мені меньше рочків, але зморшки вже є. Але про розгладження зморщок, ще не можу нічого сказати, треба більше часу для перевірки. Але шкіра дійсно виглядає краще після нанесення крему, більш пружною та гладкою. Жирність шкіри лишилась, та я прибираю її спеціальними серветками. А через 15 хвилин після нанесення крему, я промокую шкіру салфетками, щоб прибрати залишки.
Ще крем має SPF20, це великий плюс. Для літа цього недостатньо, а на осінь-зиму підійде.

Сам крем має густу консистенцію та економічний у використанні. Об'єм крема 50 мл та його повинно вистачити надовго.
До речі, мені дуже подобається, що сама баночка із красного темного скла, а ось аромат крему для мене важкуват. Але я вже звикла до нього. Що не сподобалося, так то що немає у комплекті лопатки для крему, бо тикати пальцями в банку з кремом не вважаю гігієнічним. Використовую лопатку від іншого засобу.
А в загалом, я захваті від крему. Він мені підійшов, що буває рідко, та він дійсно розгладжує шкіру та живить її. Я забула про стягнутость та сухість, чому дуже радію.
Буду надалі спостерігати, може й морщинки стануть меньше примітними. Може жіночка помріяти🥰

По-перше, цей крем також з SPF20. Таж незручність з відсутністю лопатки для крему.
Така ж красна скляна баночка.
А ось аромату я не відчуваю взагалі і це певно плюс. Не люблю, коли пахнуть усі використані засоби, замість аромату парфуму.
Об'єм 15 мл.
Великий плюс для мене, що крем не викликає алергію. В мене чутливі очі і нерідко є реакція на декоративну косметику (олівці, туші, тіні) та креми під очі. Так от, я навчилася обережно та в маленькій кількості наносити цей крем, щоб реакції не було. Бо декілька перших разів, реакція була. Я зменшила кількість крему і тепер все гаразд.
Знову не можу нічого сказати про зморшки, бо не так довго користуюся кремом. Взагалі ефекту вау від крема не бачу. Але його цінність для мене в тому, що він зволожує шкіру та прибирає стягнутість. Темні кола не прибирає, сильні набряки також. З цим бореться тільки гарний нічний сон.
Але зволожена шкіра мені цілком задовольняє.

Можу сміливо рекомендувати ці два засоби👍