Malisa

Розпаковка подарункового супербоксу від Lamel

Розпаковка подарункового супербоксу від Lamel

Рік тому я зареєструвалась в MakeUp Club, щоб хоч трошки відволікатись від подій зовнішніх і болючих. Мабуть, для нас усіх MakeUp Club став чимось більшим ніж хоббі, чи сайт відгуків.

Єдине, про що жалкую - що не вистачає часу писати про все, що купувалось на мейкапі (а історія покупок в мене просто громадна, і кур'єр вже як рідна людина, який дзвонить "Вдома? Я буду через хвилин десять" і навіть як якийсь чарівник майже ніколи не дзвонить в домофон, а одразу в двері квартири. Везунчик якийсь чи випусник Хогвартсу? :) )

І ще дуже приємно отрмувати подарунки від сайту. Тому давайте разом взглянемо на супербокс від Lamel. Звісно, це лише перший погляд і більш докладний допис буде пізніше.

Коробочка дуууже надихаюча - відкриваєш і бачиш цей допис.. Дійсно, все в наших руках!

Розпаковка подарункового супербоксу від Lamel

Косметику від Lamel люблю - вдома маю досить великий ассортимент.

Так що в коробочці? До речі, як виявивилось, є неточність - на сторінці розіграшу бокс вказаний з 26 предметів, а насправді більше (36, якщо рахувати з коробкою, листівкою та упаковочним святковим папером всередині).

Перше що бачу - купа помад! Не знаю як вам, а вони завжди в "тему" і завжди хочеться нові відтінки. Матова серія та Silk.

І серія кремових - хайлайтери, контур та рум'яна.

І просто грмадний ассортимент олівців! Я чула і читала купу схвальних відгуків про ці олівчики, але ось саме до них рука ще не дійшла до покупки. Цілих 14 штук - для очей та губ.

І олійка для губ. Також хотіла спробувати.

І останній нижній "слой" коробочки - тональний крем у 2 відтінках, консилер, туш (яку майже на видно на фото, пудра.

Якщо коротко - як так вийшло, що все в подарунку - для мене нове і в мене такого немає?

Мейкап, дякую за боксик краси!

А що у вас є з цього ассортименту?