Марина ✨

Термозахист + догляд 2 в1

Виробник обіцяє такі переваги цього засобу: відновлення волосся, захист кольору, розгладження і термозахист.

Мені сподобалася сироватка з цієї лінійки Subtil (https://club.makeup.com.ua/post/22163/) тому я вирішила спробувати цей легший засіб. Пошкоджених кінчиків в моєму волоссі вже немає (майже 😅), і саме для того, щоб їх уникнути і попередити їх появу, я обрала цей продукт.

✅ ТЕКСТУРА -  приємна, схожа на легкий крем і добре розподіляється по волоссю.

✅ ЗАПАХ - також приємний і невагомий, схожий на той, що у сироватці. На волоссі він не залишається, і я не відчуваю його з того часу, як волосся висихає.

✅ ЦІНА - прийнятна, особливо для середньої довжини волосся, оскільки розхід невеликий. Таким чином, 100 мл вистачить на 3-4 місяці ( при умові використання двічі на тиждень).

✅ ДІЯ - на моєму волоссі відновлення не побачила. Можливо, молочко може запобігти появі посічених кінчиків, але для цього потрібен ПОВНОЦІННИЙ догляд, а не тільки один продукт.

❌ Після використання засобу моє волосся НЕ стало м'яким, і воно НЕ розгладилося. Волосся також пушиться, і якщо нанести засіб у більшій кількості - стає липким.

Що стосується термозахисту, я сподіваюся, що він працює. 😅🤞

📌 Висновок - молочко може бути використане як засіб для термозахисту, і водночас має властивості, що дбають про волосся. Однак, я не планую придбати цей засіб повторно.

Марина ✨
6
Підписники
0