Zera Khaibulaeva

А от і новий аромадифузор, що мені подобається

А от і новий аромадифузор, що мені подобається

Після невдалої покупки аромадифузору без затесту, більше так не буду робити😌

Зайшла в магазин, де мені залюбки відкрили коробки і дали обрати саме той. Бо без затесту ці аромати я б теж не радила обирати, бо на коробках вказані тільки назви аромату, без композиціі.

Отже мою увагу привернула така велика симпатична коробка від Brait ( виробник Польща), на якій зображений стильний аромадифузор та написано home parfume.

Я обирала між трьома, що були в наявності і мені дуже сподобався «Night touch» -«Нічний дотик».

А от і новий аромадифузор, що мені подобається

Упакування : картонна коробка. Всередині симпатичний чорний флакон обʼємом 100 мл. Також в комплекті там не просто ротангові палочки, а білі вдвічі більші від звичайних по розміру палички, з якогось або синтетичного або композитного матеріалу( не можу точно сказати).

Дизайн баночки мені дуже імпонує, він підійде в любий інтерʼєр ( хоча не буде видно розхід та скільки там залишилось в банці). Мені це не принципово.

На коробці є склад: PHENOXYETHANOL, LAURYLAMINE DIPROPYLENEDIAMINE, 2-BUTYLO-BENZO [D]IZOTIAZOL-3-ON.

Нажаль, через те, що на коробці не вказано композиціі, мені важко було її зрозуміти і щось конкретне виловити, мені подобається аромат в комплексі і це мене влаштовує. Для мене це аромат затишку☺️ Аромат квітковий і не приторний. Нагадує квітковий дорогий парфум.

А з чого він складається? Погуглила і знайшла:

ноти кокоса( його я точно не відчуваю), ванілі( зовсім трохи відчуваю), пачулі, сандал( цих два точно присутні), орхідея та гарденія. В мене асоціація, ніби я прийшла в якесь тихе кафе, де грає спокійна музика, темний інтерʼєр та приглушене світло.

Отже, мені цей аромат однозначно довподоби. Зараз використовую три палички і мені достатньо. Стосовно терміну випаровування-пізніше доповню відгук.

Отже, 100 мл вистачило на 2 місяці👍

Таку коробочку можна і на подарунок👍

Дякую за увагу 💗