#happybirthdaymakeupclub
Для мене Makeup Club - це...
Для мене Makeup Club - це мій куточок щастя,де я можу бути собою не скриваючись за якимись образами та не надягати ніяких масок.
Раніше я дуже хотіла почати вести свій блог, але сумніви в собі не давали цього зробити. А якщо хтось зі знайомих побачить, що вони подумають? Напевно будуть сміятися з мене - ось такі думки наздоганяли мене кожен раз коли я хотіла записати розмовну сторіс або зняти Get ready with me в Тік-ток.
Але одного разу я побачила відео де дівчина розповідала про Makeup Club. Саме те відео стало моїм початком.
Я зайшла та почала дивитися дописи людей, і на той момент мене дуже здивувало те, що не було поганих коментарів, ніякого хейту, взагалі! Це напевно мене і підкупило. Всі дівчата були такі привітні, бажали успіхів одна одній, і я вирішила. Віришила зареєструватися та спробувати.
Ось з такої історії почався мій шлях в Makeup Club🤍
За цей рік Makeup Club подарував нам багато друзів та знайомих , відкритий нові можливості в кожній із нас,надихнув на створення нових офігених макіяжів, робив багато різних челенджів та конкурсів и багато багато іншого.
З Днем народження Makeup Club, ти став таким рідним та улюбленим місцем для мене та моєї душі❤️🩹. Бажаю всього найкращого,і нехай це стане нашою улюбленою традицією - святкувати твій день народження разом🥳❤
Коментарі (0)