Lancôme, NARS чи Kiko Milano. Огляд рум ʼян
Трійка цікавих і чимось схожих між собою рум’ян, різні цінові категорії, та все ж які кращі. Візуально кольори схожі між собою але чи так це насправді.
1. Ото ж огляд на Kiko Milano ви вже могли бачити у мене на сторінці. Залишаю посилання для огляду https://club.makeup.com.ua/post/21909/
2. Наступні з них це дуже популярні рум’яна від NARS в кольорі Orgasm. Якщо порівняювати їх першими від Kiko Milano
◦ вони достатьо погано лягають на шкіру
◦ пігмент ледь видно на шкірі, дуже складно їх нашарувати, але якщо ви боїтесь переборщити, то це ідеальний варіант
◦ після нанесення ви побачите просто велику кількість блискіток достатньо крупних(сяяти будете точно)
◦ блискітки переливаються в теплий, золотистий відтінок
Як на мене вони поступаються Lancôme і Kiko Milano.
3. Переходимо до наступних це Lancôme Blush Subtil в кольорі 351 Every Day Coral. Це дещо устаріла версія в мене, проте в оновленому форматі, разом з пензликом можете побачити на сайті. Чесно, не знаю чи смінили вони формулу з того часу, схожі чи ні з оновленою. Проте що можу сказати про ці які оглядаю
◦ вони поєднання всього найкращого з Kiko Milano I NARS
◦ вони прекрасно лягають і чудово пігментовані, їх точно вистачить на все життя
◦ вони теж мають шимер але приємний, дрібний який дуже круто виглядає на обличчі
◦ круто нашаровуються і гарно тримаються
◦ Візуально вони найбільше схожі на Kiko Milano
Різні цінові кетегорії і в кожних є свої плюси і мінуси, спідваюсь огляд буде комусь корисним:)
Коментарі (0)