Справжній живильний крем
Хочу поділитися своїми враженнями від використання корейського крему Pyunkang Yul і звичайно розібрати його ну дуже цікавий склад
В осіннє-зимовий період хочеться підтримати свою шкіру якимось кремом "поважче", щоб і шкіру після кислот заспокоїв, і живлення для сухої шкіри додав.
Це крем має дуже приємну консисенцію, яка живить, але не перегружає шкіру. Я його використовую на ніч. На день під макіяж він заважкий. А от на ніч - те що треба.
Живить, зволожує, заспокоює. При цьому не забиває пори. Велика банка, вистачить на весь сезон. В комплекті лопаточка.
Для мене це 10/10
На мейкапі зараз є міні версія, можна взяти на пробу
Склад
От тут для мене саме цікаве 🧐
На першому місці в складі не вода, не гліцерин, а
Екстракт невідомої мені китайської трави Astragalus. Має масу чаріних властивостей від тонізуючих, протизапальних та антиоксидантних, до імуномоделюючих.
Вміють корейці дивувати
Масло Ши, карите - пом'якшує, заспокоює, живить шкіру. Відновлює бар'єрні властивості шкіри. Що актуально під час використання кислотних пілінгів
Олія макадамії - окрім живлення та пом'якшення шкіри, має властивість регенерувати шкіру, підвищувати її еластичність.
Гіалуронка - вона всюди. Відповідає за зволоження шкіри
Склад цікавий і дійсно живильний. На мене крем склав найпозитивніше враження, користуюся із задоволенням
Коментарі (0)