MAXIMOVA🌷

Жертва акцій знову в чаті😂

Жертва акцій знову в чаті😂

Отож, що я вполювала:

Міцелярний гель для інтимної гігієни Lingery Natural Care. Надаю перевагу Lactacyd але вирішила спробувати Lingery, тим паче беручи одну баночку - друга була у подарунок. Поки можу сказати, що аромати у гелів дуже приємні.

Жертва акцій знову в чаті😂
Жертва акцій знову в чаті😂
Жертва акцій знову в чаті😂

Потім на допомогу прийшов Зевс, все обнюхав та дав дозвіл на продовження зйомки😸 Він передає всім кицюням спільноти привітики😻

Набір одноразових станків для гоління, 12 шт. Gillette Venus Simply на два леза. Дуже вони мені подобаються, леза гості, а завдяки зволожуючим полоскам станок дуже гарно ковзає по шкірі, не залишаючи подразнень. Зручно, що є різні упакування, від 1 штуки до 12-ти.

Вологий туалетний папір Green Way постійно купую донці. Хороший папір за гарною ціною. Його виготовляють зі 100 % натурального нетканого полотна, він м’який і щільний, приємний на дотик з ніжним ароматом. Можна змивати в унітаз.

Нещодавно закінчився двофазний спрей для волосся. Мені запам’ятались непогані відгуки в клубі про спрей-кондиціонер для волосся "Зволоження SOS" Pantene Pro-V, цікаво було спробувати тому взяла (після покупки перечитала відгуки, пишуть, що сушить волосся). Спробую та потім розкажу свою думку.

Парфумована пінка-мило для рук і тіла "Royal Fresh" Energy Of Vitamins. Донька просила мило у формі піни, попалось на очі це я його і взяла. А ще мені дуже сподобався його аромат!!! Аналогічний запах дуже знаменитого та багатьма любимого парфуму! Якого? Розкажу згодом в дописі після тестування😁

Олівець для очей Lamel коричневий - моя хотілка, поповнила колекцію😊 обожнюю ці олівчики. А ще купила якісь колготки на пробу, капронок багато не буває.

І ось я вже щаслива несу пакет додому з вдалими покупочками. А зараз ще не можу не поділитись з вами такими звичайними буденними обновками😁