Pavlova_Inna

Weleda тонік для росту волосся

Weleda / Hair Care Тонік - стимулятор при втраті волосся з екстрактом розмарину Weleda Belebendes Haar-Tonikum 100ml - купувала за 380₴.

Хочу спочатку сказати за склад, він хороший, але не повністю доповненний на Makeup (Склад (згідно INCI): вода, спирт, екстракт хрону, екстракт очітка, олія листя розмарину, карбонат калію, суміш натуральних ароматичних олій*, лімонен*, ліналоол*, гераніол*.

*з натуральних ароматичних олій .

Довго шукала повний склад і що воно таке.

Отже:

1) Спирт - цетилстеариловий спирт - це суміш жирних спиртів, які отримують із кокосової олії та використовують у якості згущувачів.

2) Карбонат калію - сприяє однорідності з’єднання олійних сумішей і води.

3) Лімонен, ліналоол, гераніол - ароматизатори, компоненти ефірних олій.

Мій досвід використання:

Плюси:

+ не жирнить волосся;

+ мені сподобався легкий хвойний запах.

Мінуси:

- текстура води, потрібно швидко втирати в шкіру;

- не має travel size упаковки;

- не має дозатора , купувала піпетку для набирання;

- ціна ≠ результат.

Можливо комусь через дійсно непоганий склад це допомогло, або це самонавіювання, або через масаж коли втирають засіб.

Я на собі не побачила результату ніякого.

Моя порада, за набагато менші гроші в аптеці продається настойка м'яти перцевої від 13 грн в аптеці. Візьміть флакон з розпилювачем і заповніть на чверть настойкою, а все інше водою і збовтайте ( а краще для себе спочатку візьміть ще меншу кількість настойки щоб зрозуміти чи зможете ви витримати печіння та запах) потім розпиліть невелику кількість на шкіру голови і промасажуйте, зачекайте поки не з'явиться печіння, оцініть чи зможете витримати печіння, запах. Цей засіб допомагає притоку крові до волосяних фолікул, + масаж і я відростила волосся після кератину.

Перед використанням зробіть пробу на алергічну реакцію.

Якщо у вас є висипи, алергія, шкірні захворювання, себорея і т.д. НЕ використовуйте, або тільки після консультації з лікарем.

Також перед використанням струшуйте флакон з розпилювачем щоб змішалась настоянка з водою.

Pavlova_Inna
18
Підписники
0