Supermash Master Lux Favor - швидке виведення чорного кольору чи марна трата коштів?
Супер детальна розповідь про досвід використання Деколоранту Supermash Master Lux Favor
Привіт, дівчатка! Давайте спочатку 😉
Я понад рік фарбувалась Syoss Oleo Intense тоном 2-10 Чорно-каштановий, що виглядає точно, як чорний. Свій колір темно-русявий. Засумувала за рідним кольором та захотіла його повернути. Довге волосся за рік ввібрало в себе чимало фарби, і хоч після попереднього фарбування у чорно-каштановий колір пройшло три місяці, фарба вже не вимивалась. Своє волосся в мене темне, й відрослі корені не дуже контрастували, але все ж були помітними, особливо коли знаєш про них 😄 Тому вирішила спробувати деколорант. А ще вирішила підстригтись 😏
За інструкцією, для виведення чорного кольору, необхідно до п'яти нанесень деколоранту. А це, щонайменше, 2 упаковки засобу. Спойлер: для короткого волосся двох упаковок вистачить навіть на 6 нанесень. Але я зробила 5, згідно з інструкцією. Першу пляшечку розділила на три частини, другу - на дві. Так от: коли на дві частини, то було навіть забагато.
Отже, в той же день, після стрижки, зробила два нанесення деколоранту. А потім робила по одному нанесенню протягом трьох наступних днів. Так і вийшло 5 нанесень (змивок).
А тепер більше про Supermash Master Lux Favor і враження від нього:
Запах. Своєрідний, але цілком прийнятний. Особливо відчувається під час взаємодії з сумішшю. Але після змивання й висихання запах деколоранту вже майже не чутно.
Замішування. З першою упаковкою ділила вміст пляшечок на частини візуально. За допомогою лінійки ставила на пляшечках відмітки на однаковій висоті й відливала рідину до цих відміток. Але потім воно стікало зі стінок і з'ясовувалось, що все ж таки чогось налила трошки більше, чогось - трошки менше. Тому для роботи з другою упаковкою вирішила використовувати мірний стакан. І це насправді є найбільш правильно та зручно. До речі, в інструкції є приклад поділу пляшечок на рівні частини саме із точним зазначенням мілілітрів.
Нанесення. Суміш має консистенцию, схожу на файний бальзам для волосся. Можна наносити й пензликом для фарби, і просто руками в рукавичках. Пробувала обидва варіанти. Пензликом довше і менш зручно. І, оскільки волосся з деколорантом ретельно прочісується, цілком можна наносити його просто руками, як бальзам (тільки ж в рукавичках).
Витримування суміші на волоссі. Деколорант не тече, не пече й не свербить. Тому замотала волосся в пакетик, поставила таймер на 30 хвилин, і спокійно собі займалася своїми справами.
Змивання. От що не дуже зручно, то це змивати деколорант шампунем 4 рази підряд. І так після кожного з п'яти нанесень. Для цього спеціально придбала супер бюджетний шампунь, бо його витрати вражаючі.
Результат після кожної змивки:
1. Темні кінці, ближче до коренів схоже на свій колір
2. Кінці все ще темні, але зявився мідний відлив, особливо помітний у верхній частині зачіски
3. Мідний зверху став помітнішим, а кінці вже, ніби, не такі чорні
4-5. Ще більше мідного, кінці стають схожими на свій колір.
Ніжня та верхня частини зачіски помітно відрізнялися за кольором, що логічно, адже знизу було більше фарби. Але виглядало це доволі симпатично, ніби так і задумано 🥰 Мені сподобався результат. Але, як вказано в інструкції: "Якщо волосся не пофарбувати протягом двох днів, воно може потемніти на 1-1,5 тони". Тому наступного дня після п'ятого нанесення деколоранту дійшла черга до фарбування волосся.
В інструкції радять обирати фарбу на 1 тон світліше від бажаного кольору та використовувати окислювач з більшим вмістом перекису водню, необхідного при фарбуванні в бажаний колір. Я обрала фарбу Syoss Oleo Intense 5-86 Карамельний каштановий, що помітно світліша за мій природний колір. А от відсоток окислювача ані на упаковці, а ні в інструкції до фарби не знайшла. Тому вирішила спробувати, як є.
Нанесла фарбу, походила півгодинки, зняла пакет з волосся і.... воно знов стало чорного кольору 😄
Уявіть собі: витратити кошти на дві упаковки деколоранту, фарбу і той дешевий шампунь, 4 дні підряд наносити деколорант і уявляти собі гарний результат, а потім знов прийти до того, з чого починала. Чому так вийшло? Мабуть, справа в окислювачі з невідомим відсотком.
Хоча, мені здається, що тепер перехід від коренів до чорного кольору став більш плавним 🤔
Стан волосся після цього тижневого заходу з виведення чорного кольору, здається, не змінився. Але після кожного нанесення й змивання деколоранту у зливі залишалося трошки більше волосин, аніж зазвичай при щоденному митті. Та, можливо, то від дешевого шампуню або від інтенсивного миття з чотириразовим нанесенням того шампуню.
Скільки це все коштувало? На момент купівлі засобів ціни бути такими:
2 упаковки деколоранту - 268 грн.
Фарба для волосся - 162 грн.
Бюджетний шампунь - 19 грн.
Разом: 449 грн.
А ще це витрачений час на нанесення й змивання засобу.
Отже, чи варто використовувати Деколорант Supermash Master Lux Favor? Гадаю, що так, якщо ви шарите в підборі окислювачів та фарб, у пропорціях їх нанесення та у всьому такому. А якщо ви використовуєте мас маркет фарби з окислювачем невідомого відсотку - ні, краще не витрачайте на деколорант час і кошти. Або не полінуйтеся розібратися в тому, що до чого. Або зверніться до майстра, який нормально вам замішає новий колір.
Для мене ж це був цікавий досвід. Подивилась на себе руденькою та отримала нагоду створити новий допис ☺️
Дякую за увагу! ❤️
Коментарі (0)