Lytvynenko

Наша родина обирає щітки Curaprox 💙

Наша родина обирає щітки Curaprox 💙

Під час ортодонтичного лікування, чоловікові порекомендували саме цей бренд щіток, надалі, уся наша родина перейшла на ці зручні девайси 💙

Професійний бренд CURAPROX належить швейцарській компанії CURADEN, яка є лідером у виробництві зубних щіток, зубних паст та інших продуктів для догляду за порожниною рота.

Наша родина обирає щітки Curaprox 💙

Для базового догляду використовуємо мʼякі щітки CS 5460.

Зручно та більш вигідно для родини придбати в наборі.

В цілому, на зубній щітці CS 5460 Ultra Soft - 5 460 щітинок діаметром 0,1 мм. із заокругленими кінчиками. Тоненькі щітинки дають можливість здійснити чистку між зубами якісно. А щільно набиті щітинки на компактній голівці щітки утворюють зручну чистячу поверхню, з якою можна дістатися усіх куточків ротової порожнини без рвотного рефлексу. Хто схильпий, той зрозуміє увесь біль.

До речі, щетина виготовлена не з нейлону, а із запатентованого матеріалу Curen. І робить щітки особливо ефективними, як вказує виробник.

Ще важливо, що вони не містять шкідливих речовин, таких як бісфенол А (BPA), фталати або азобарвники.

Особисто я використовую тільки цю щітку, а після - іригатор. У чоловіка ж - більш прискіпливий ритуал через наявну брекет-систему.

Щітка CS 5460 Ortho Ultra Soft рекомендована ортодонтом для чищення брекет-систем. Чоловік використовує цей девайс щоденно, разом зі звичайною щіткою. Після - іригатор.

Тут так само 5460 запатентованих щітинок Curen, 0,1 мм в діаметрі, що щільно набиті, але відмінність у наявному заглибленні на щітці: це виїмка на голівці, що робить чищення брекет-системи зручним.

І так само щітка не містить шкідливих речовин, таких як бісфенол А (BPA), фталати або азобарвники.

Монопучкова щітка CS 1006 - вибір дитини-підлітка, замість іригатора, для ретельного догляду за кожним зубчиком та міжзубними ділянками.

Ежи Шедельмайер розробив техніку чищення зубів – «соло», а Curaprox розробила спеціальну, монопучкову щітку, яка підходить для цієї техніки.

Тут знову запатентовані щітинки Curen, 6 мм в довжину та 0,1 в діаметрі. І заокруглена багатопучкова голівка. Кругла форма забезпечує адаптацію до лінії ясен.

Жорсткість цієі щіточки, так само, оптимально мʼяка, як і в попередніх, для комфортного і одночасно ретельного чищення.

Хочу відмітити наявність ковпачків на кожній щітці, що не завжди можна побачити серед інших брендів.

Ще мені подобаються зручні ручки, що не вислизають та не прокручуються у руці.

Сподіваюсь, було цікаво 🥰 Поділіться вашим фаворитами ☺️