Тетянка 🤩

Сумуєш? Не сумуй, шкіра точно стане краще з Q+A

Обирала я улюблені та нові продукти, додала в корзину купку засобів, клацнула оформити замовлення і тут сталася проблема 😅 хтось купив останню банку гелю для вмивання від Cerave. Так як я довгий час користувалася вмивачками тільки від цього бренду пошуки засобу були довгими.

З наявних засобів я обрала відлущувальний гель для обличчя бренду Q+A, який для мене є новим.

Користуюся гелем тільки тиждень, тому можливо це не остаточний відгук))

• Зовнішній вигляд та об'єм

Пакування виглядає досить естетично та мінімалістично. Є інформація про активний компонент - ніацинамід та як використовувати засіб, ззаду можна знайти які проблеми може вирішити гель та якій шкірі краще підійде. Також є склад, всі надписи англійською мовою. Об'єм 125 мл і це досить непоганий розмір. Мінус для мене це відсутність дозатора.

• Склад та консистенція

Якщо вірити Safety Makeup то склад в гелю просто прекрасний. На першому місці Алое вера, що має знезаражуючу, протизапальну дію, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру. Ніацинамід займає третє місце в складі й це означає що він є активним компонентом.
Консистенція трохи рідкувата, проте не розтікається. Тут б потрібен був дозатор 🙃 Важливо що в складі гелю є гранули, які мали б делікатно відлущувати ороговілі клітини.

Запах нейтральний та майже не помітний.

• Ефект для шкіри

Виробник обіцяє що продукт делікатно відлущує ороговілі клітини, надаючи шкірі здоровий і сяйний вигляд. Поєднання ніацинаміду, інуліну та фруктози ідеально підходить для жирного та чутливого шкірного покриву, схильного до акне та заблокованих пор.

Я скажу що гель дійсно добре справляється з поставленою задачею. Піниться не дуже сильно, на шкірі відчувається м'яким. Для мене ефект ніжніший ніж від гелів Cerave, проте засоби обох брендів дуже добре очищують шкіру. Частинки не царапають і не подразнюють шкіру (дуже радію цьому факту 🫶🏻).

Найголовніше - гель не викликав подразнень, запалень та інших негативних реакій на моїй чутливій шкірі 🩵💛

Тож якщо ви шукаєте для себе нову вмивачку чи хочете спробувати засоби від Q+A, рекомендую придбати цей гель 💎