Колісник Ольга

Тестую косметику з MAKEUP Club

Тестую косметику з MAKEUP Club

У подарунок входять бомбочка-гейзер для ванни "Гуава" від Tink (200g), живильний крем для ніг з олією макадамі та екстрактом евкаліпта від Shelly (200ml), шампунь від випадання й для зміцнення волосся від H.Q.Beauty (280ml), гель для душу "Гуава-м'ята" від Tink (500ml) та набір для догляду за губами "Foreplay" від MAREVE.

Наборі для догляду за губами "Foreplay" від MAREVE містить бальзам, скраб та маску для губ.

Маска для губ добре зволожує губи, має приємний аромат, текстура маски приємна. Недоліком є відсутність аплікатора для нанесення маски.

Скраб для губ гарно відлущує, має приємну текстуру та аромат.

Бальзам для губ мені дуже сподобався. Він має надзвичайно приємний аромат, гарно зволожує губи та робить їх соковитими. Також він має досить тверду текстуру, але для мене це плюс.

Крем для ніг Shelly густий, жирненький, він має приємний запах, він добре вбирається і гарно зволожує шкіру. Це найкращий крем для ніг, який я коли-небудь використовувала. Після закінчення 100% замовлю такий же. Чоловіку також сподобався цей крем.

Шампунь від випадання й для зміцнення волосся H.Q.Beauty.Шампунь добре піниться, одного натискання дозатора вистачає на всю голову, не сушить волосся. Аромат мені не сподобався, нагадує аромат лимона.

Гель для душу "Гуава-м'ята" дуже класний, добре піниться, після нього шкіра не пересушена. Він має дуже приємний аромат, який нагадує льодяники.

Бомбочка-гейзер для ванни "Гуава" має гарний аромат фруктів. Мене дуже порадував розмір цієї бомбочки. Після використання шкіра зволожена і дуже м'яка. Обов'язково замовлю її ще раз.

25 листопада, 2023
Колісник Ольга
25 листопада, 2023