#testmakeupclub 2
Зігріваючий бальзам для ніг з екстрактом імбиру та корицею🫚 від «Shelly»
Мої спостереження💁🏼♀️
Із «зігріваючого», хіба що назва🥲 Але сам засіб гарно вбирається, помʼякшує має жирну структуру - для шкіри ніг, ідеально🙌🏼 Мені сподобалось ним розтирати пʼяти та ступні, відчутний легенький чи то холодок чи пощипування.
(Після гарячої ванни, шкарпетки вдягала якшо шо😅)
Аромат - приємний, ненавʼязливий, відчувається імбир😌
Непоганий крем для догляду за стопами, для саме зігрівання, напевно чогось не вистачає🤷🏼♀️
Склад та упакування🪄
З цікавості, звернула увагу на склад:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, Paraffinum liquidum, Ceteareth-20, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Tocopheryl Acetate, Zingiber Officinale (Ginger) СО2 Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citrus Paradisi (Grapefruite) Essential Oil, Cinnamomum Cassia (Cinnamon) Essential Oil, Vanillyl Butyl Ether, CI 16255.
Наявна вода, регулятор вʼязкості, гліцерин, масло ши, вазелінове масло, емульгатор, он та довжелезна назва - речовина, що допомагає засобу швидко поглинатися; вітамін Е, екстракт імбиру, компонент антисептичної дії, підсилювач запаху, масло грейпфрута, масло кориці, нарешті на передостанньому місці - компонент, що виконує функцію розігріву; барвник.
Щодо упакування, симпатичний дизайн, на його жирну текстуру я б заливала засіб саме у баночку, аби з легкістю набирати потрібну кількість🙌🏼
Бальзам видавлюється сильним натисканням на упаковку, так як це міцний пластик; тож цікаво як це буде працювати, коли засіб закінчуватиметься🤔
Коментарі (0)