Bielenda Skin Clinic Professional Mezo
Тестую всю лінійку з кислотами.Враження і результати
Сприймати свою шкіру такою як вона є,я почала зовсім недавно,до цього на мою самооцінку могло вплинути що завгодно.Ідеальні відредаговані фото в інтернеті сприяли невірному уявленню про те, як може виглядати насправді шкіра обличчя,а вічна тяга до досконалості ще більше підливала масла у вогонь.
З 12 років я маю акне,бувають періоди коли воно загострюється,а буває періоди ремісії,які тривають недовго.
Зараз мені 32 роки,до акне додались перші зморшки,шкіра стала більш суха,ну і вічні мої спутники-це розширені пори,чорні цятки і плями від постакне.Про ідеальну шкіру я вже не мрію,є мрії і поважливіше,але трохи покращити загальний стан і вигляд - думаю що це реально)
💗
Цієї осені я вирішила додати трохи бюджетних кислот до основного догляду і обрала лінійку-Bielenda Skin Clinic Professional Mezo яка включає в себе:
1.Активний коригуючий тонік
2. Активна відновлювальна сироватка
3. Активний коригуючий крем день/ніч
Лінійка підійде для жирної і проблемної шкіри,а також шкірі з першими віковими змінами.
В складі має:
Мигдалева кислота-для мʼякого ексфоліативного ефекту,стимулює відновлювальні процеси,а також звужує пори
Лактобіонова кислота-також має ексфоліативні властивості,відновлює,зволожує і розгладжує шкіру.
Вітамін В3-бореться з акне в постакне,пігментацією,а також зміцнює захисний барʼєр шкіри.
Лінійка Skin Clinic Professional Mezo обіцяє омолодити шкіру,зменшити зморшки,зробити шкіру гладкою і ніжною на дотик,зменшує видимість пігментних плям,а також бореться з недоліками шкіри,звузить пори і зробить шкіру більш матовою.
Погодьтесь звучить не погано!?
Після таких обіцянок,я не змогла пройти повз і вирішила придбати зразу всю лінійку щоб оцінити її дію повністю
💗
Активний коригуючий тонік- цей тонік на MakeUP дуже популярний,він бюджетний по вартості і має багато гарних відгуків. Тонік має приємний фруктовий з кислинкою аромат,по консистенції-водичка,наносити потрібно двічі на день(вранці і ввечері)на суху очищену шкіру за допомогою ватного диску,там де є запалення або якісь пошкодження шкіри-тонік може пекти,після використання відчувається свіжість,шкіра приємна на дотик,більш матова,а пори звужені.При регулярному користуванні помітила що відпала необхідність в пілінгах,зона у носа і щоках стала гладка і рівна,загальний колір шкіри покращився.