Iryna Inred

Мої дезодоранти: від кращого до жахливого

Мої дезодоранти: від кращого до жахливого

Яких тільки дезодорантів у мене не було! І ні, щоб знайти один, який найкраще підходить, і просто поновлювати, коли закінчиться. Вічно тягне на якісь новинки, які потім недовикористаними йдуть на смітник.

Спершу розкажу про свій улюблений антиперспірант-стік Rexona. Саме у формі стіку мені подобається і підходить найкраще. Дуже економний — цьому вже близько двох років, а ще багатенько залишилося. Запах "алое вера та бамбук" мені нормальний, не нудотний. Відчувається лише коли тіло розігрівається. На одязі запах теж залишається, але білих слідів не буде, якщо тільки не починати вдягатися наступної ж секунди після нанесення антиперсперанту.

Не використовую, коли маю суто домашні дні.

З алое та бамбуком зараз не бачу в продажу, позначу тут з одним лише алое.

Мої дезодоранти: від кращого до жахливого

Дезодорант-кристал Uterra використовую якраз в домашні дні. Подобається тим, що він справді без запаху. Але не годиться для стресових ситуацій чи активної рухливості — піт буде пробиватися в усіх своїх проявах.

Дуже крихкий, не можна допускати, щоб падав - найменший скол і кристал вже буде дряпатися при нанесенні. При цьому гострі краї майже не згладжуються й так і залишаються гострими.

Красивий, але для мене жахливий ромашковий дезодорант Ives Rocher. Здавалось би, запах ромашки не може бути нав'язливим і неприємним. А ні, може. До того ж, цей дезодорант не дає надійного захисту, а коли запах поту змішується з його запахом "ромашки" — це просто нудотний мікс. Та навіть коли не спітнієш, одяг після цього дезодоранту все одно потрібно одразу ж прати, бо цей запах просто в'їдається в тканину й відчувається дуже сильно.

Кульковий дезодоратн Ives Rocher простояв у мене більше двох років в надії, що я до нього звикну. Але ні, зараз відкрила, і розумію, що дорога йому на смітник сьогодні ж.