Алла

Так гарно, що аж страшно;)

Так гарно, що аж страшно;)

Листопад завжди був часом туманів та містики. У цей час на землю приходили духи, щоб навідати своїх живих родичів. Відверто кажучи, я зовсім не здивувалася, коли до мене абсолютно магічним образом потрапив цей набір у коробці невинно-рожевого кольору. Щойно я взяла його до рук, як зрозуміла, що в ньому зберігається страшна сила. Сила краси)

Надзвичайно стійка туш гарно тримається і робить погляд містично-спокусливим. А ще олівець, на іншому кінчику якого є спеціальний спонжик для розтушування, завдяки цьому стрілка не виглядає намальованою по-дилетанськи, а виходить наче з-під пензлика художника Ренесансу, таємнича та туманна.

Все у цьому наборі чудово, крім одного.

Недаремно у його назві є слово Vamp;) ваш погляд після використання цього набору зміниться, це дійсно магія) він буде приворожувати інших, манити та чарувати, створювати для них спокусу.

За декілька днів використання я відчула у собі якусь іншу силу, силу чар та невгамовної пристрасті, хотілося дивитися людям в очі, впливати на них... Це трохи лякало.

Довелося використати заборонений прийом - часник;) декілька неочищених зубчиків у кишені пригальмувало чари та залишило тільки чудову косметику;)

Але якщо ви не боїтеся відчути у собі вампірський магнетизм, тоді остання порада не для вас)))

P.S. Жоден вампір при використанні цієї косметики не постраждав;)

Так гарно, що аж страшно;)
Так гарно, що аж страшно;)
Так гарно, що аж страшно;)
Так гарно, що аж страшно;)