Улюбленці💗Мої улюблені декоративні засоби для губ
💄💋💄💋💄💋
Помад-блисків в мене не так багато,але в принципі багато мені і не треба)
В основному моє улюблене комбо це якийсь нюдовий олівчик для губ разом з нейтральним блиском,або просто блиск для губ без всяких додатків.Інколи під настрій використовую помаду,в такі дні обираю щось яскраве,святкове.
Отож,ділюсь з вами моєю маленькою колекцією:
💋
1.Рідка помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у відтінку 50 Wicked-холодний,яскравий червоний з рожевим підтоном відтінок,гарно виглядає на губах,легко наноситься і неймовірно важко змивається)Стійкість 👍
2.Рідка помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у відтінку 10 Lippy-коричнувато-рожевий відтінок,ідеально на осінь,на губах виглядає доволі темним.
3.Блиск Maybelline New York Lifter Gloss 003 Moon-тут без коментарів,найкращий!
4.Помада-блиск Collistar Twist Gloss Ultrabrillante відтінок 202 Nudo-дуже класна штука,наноситься як помада,а на губах виглядає як блиск.Зволожуючий,блискучий,відтінок Nudo-теплий карамельний,напівпрозорий.
💋
5.Помада-мус Clarins Lip Milky Mousse 03
Milky pink -неоднозначний засіб,щось між бальзамом і блиском для губ,легкий,прозорий,тінтуючий,використовую тільки в комбо з блиском,якщо використовувати соло-не вистачає зволоженості і інтенсивності.
6.Матовий блиск Clarins Velvet Lip Perfector відтінок 02 Velvet Rosewood - комфортний на губах,матовий блиск(якщо він не блистить чи можна його назвати блиском🤔)відтінок червоно-коричневий,використовую на серединку губ в поєднанні з нюдовим олівчиком,також добре виглядають в якості кремових румʼян)
💋
7.Блиск Clarins Instant Natural Light Lip Perfector 05 Candy shimmer-обожнюю класичний ліп перфектор від Clarins,буду повторювати ще і ще)
💋
💄💋💄💋💄💋
Коментарі (0)