MAXIMOVA🌷

Бюджетний спонж

Бюджетний спонж

Я люблю наносити тональний саме спонжем, а останнім часом ще й можу ним розподіляти кремові рум’яна та консилер. Вважаю такі речі - розхідним матеріалом. Пензлик можна обрати і подорожче, бо він служить довго, а от спонжі потрібно постійно оновлювати.

Хочу розказати вам про бюджетний спонж, купувала за 50 грн. Користуюсь ним вже близько трьох місяців тому маю повне сформоване враження.

  • Колір обрала бежевий (щоб не здавався брудним від тонального😅). Форма каплеподібна з гострим носиком та рівним боковим зрізом, дуже зручний.
  • Збільшується під водою в два рази і по відчуттях м’який, приємний та пружній.
  • Тональний під час використання поглинає, але як і всі спонжі, це нормально.
  • Тон розподіляє добре і рівномірно.
  • Після кожного використання я його промиваю з милом, він досить добре очищається, та все ж сліди косметики трохи залишаються.

Так він виглядає зараз, після користування трьох місяців (фарбуюсь через день приблизно). Він не потріскався, не порвався. Досі м’який та приємний на дотик. Тому точно можу його радити. В цього бренду є спонжі різних форм та кольорів, можна обрати на свій смак.

Задумувалась над покупкою дорожчого спонжу, цікаво було спробувати, відчути різницю. Але недавно прочитала допис Skomska Olya в якому вона розказувала про спонж від Real Techniques, який нічим не уступав звичайному дешевенькому спонжу, тому вирішила не переплачувати і продовжувати користуватись спонжами з бюджетного сегменту.