yashinoki

15 грудня

15 грудня

🤗Питання до вас: Яка у Вас вранішня косметична рутина?

(Я починаю з мікро-токового приладу, яким намагаюсь трохи стимулювати мʼязи, прибрати набряк і покращити контур обличчя. Далі: вмивка - сироватка (найчастіше це вітамін С або ніацинамід). - крем для шкіри навколо очей - крем для обличчя - захист від сонця. Після цього макіяж: коректор - тон - консилер - брови (олівець-гель) - очі (тіні-олівець-туш) - румʼяна. А губи фарбую після сніданку і чистки зубів)

👀Цікавий факт: Відомо, що органічний каджал (сурма, підводка для очей) використовувався індійськими жінками приблизно з 7-го століття, щоб захиститися від пристріту, прикрасити себе та охолоджувати очі влітку, додаючи до нього камфору та сандалове дерево.

🤍Як Вам чорний олівець для очей? Хоча це класика і я насолоджуюсь розглядати його в макіяжах інших жінок, чорний - не моя історія. Я у вічному пошуку свого коричневого і, здається, нарешті я його знайшла. У мене світло-коричневий колір очей і Victoria Beckham Beauty - Satin Kajal Liner у новому відтінку Cinnamon виглядає компліментарно виглядає а мені. Олівець дає мʼяку, ледь мерехтливу лінію. В нього є сторона з розтушовкою. На свотчах для порівняння покажу свою маленьку колекцію: Cinnamon, Cocoa, Bronze, Sequin Green, Fig.

15 грудня
15 грудня