Локатир Мар'яна

олія для кутикули Frenchi

олія для кутикули Frenchi

Раніше регулярно робила манікюр у салоні. І була впевнена, що моїм рукам і нігтям більше нічого не треба. Але це не так. З часом стан нігтів та кутикули від постійного застосування салонних засобів стає м'яко кажучи не дуже.
Домашнє прибирання, виконане без захисних рукавичок, хатня роботу по догляду за дітьми також не дуже позитивно впливають на шкіру рук, нігтів та кутикули зокрема. Особливо не надто хороший стан після домашньої роботи має кутикула, яка провокує низку незручностей, бо виникають задирки і контур нігтів виглядає неакуратно і манікюр втрачає привабливість. Вирішила спробувати олію для кутикули від Frenchi. Результат від застосування є вже після кількох нанесень.
Помітила, що вона справді дієво підживлює та відновлює кутикулу, охороняє нігтьове ложе від висихання та тріщин, лущення, загалом оздоровлює кутикулу. Професійна серія "Розумна емаль" олія для кутикули пом'якшує та не залишає липкого неприємного сліду. Тепер у моїй домашній косметичці є олія для кутикули, яка оберігає мої нігтики від запалень та сухості.
Особливо ефективно наносити на ніч, коли шкіра рук, нігті та кутикули мінімально контактують з негативним факторами оточуючого середовиша. Окрім того вночі регенеративні функції організму значно посилені.
Негативного ефекту від використання не помітила. Мейкапу велике спасибі за чудові ціни на чорну п'ятницю.

Локатир Мар'яна
3
Підписники
0