Алла

Дешева рибка - погана юшка?

Дешева рибка - погана юшка?

Жирна шкіра голови була моєю проблемою ще з підліткового віку і, на жаль, нікуди не ділася і після 40. Свого часу дізнавшись про скраби для шкіри голови, я вирішила, що це моє спасіння від жирного волосся і почала тестити один за одним.

Сьогодні розповім про скраб від Botanioteka з обліпихою, морскою сіллю та липовим цвітом, який має більш ніж демократичну ціну.

Отже, його аромат чудовий, ніжний, дійсно липово-обліпиховий, зовсім не хімічний.

Щодо консистенції, то тут виникли питання. Я не знаю, як він поводився в інших руках) але мені його приручити так і не вдалося, і я пару разів зупиняла себе, щоб не викинути. Проблема в тому, що він розсипався по всій ванні. Я вже брала його дрібкою та втирала у шкіру голови, і насипала у долоню. Результат один - частина на волоссі, інша - у ванні.

Але та частина, що все ж таки потрапляла на волосся, працювала добре. Волосся довше залишалося свіжим, що важливо. Так, кристали солі трохи дряпали шкіру, але їхню дію пом*якшував алантоїн.

Тому скраб швидше рекомендую, ніж ні. Хочу спробувати іший скраб із цієї лінійки із чорною смородиною та кропивою. Так що новому відгуку бути) Не перемикайтеся)

P.S. За консистенцією скраб, як у баночці. Навколо розсипана звичайна харчова морська сіль;)

Дешева рибка - погана юшка?
Дешева рибка - погана юшка?
Дешева рибка - погана юшка?