Lytvynenko

Тональний Lirene і як я загубилася в 3х соснах, читаючи склад

Тональний Lirene і як я загубилася в 3х соснах, читаючи склад

Мала змогу познайомитися з польським брендом Lirene і мінеральним тональним кремом завдяки презенту від MUC ❤️

Зазначу відверто, що була готова до гіршого покриття та відчуття на шкірі, але цей бюджетний тональний мене дуууже приємно вразив) Але відкрила я склад, почала потім перечитувати опис і щось заплуталася...

Тональний Lirene і як я загубилася в 3х соснах, читаючи склад

Тюбик яскравий, з бюджетного, але зручного та практичного матеріалу.

У мене відтінок 002 - Natural. Перше враження склалося, що буде затемний, але, після нанесення, досить добре мені підійшов.

Консистенція відносно рідка та легка.

Запах нерізкий, притаманний тональним.

Виробник зазначає, що продукт забезпечує захист від ультрафіолету - SPF15. Я на це ніколи не звертаю увагу в декоративній косметиці та багато не очікую, але нехай буде)

Наноситься легко як пальцями, так і спонжем. Без плям та розводів лягає на шкіру.

Я люблю легку текстуру, завжди наношу вологим спонжем.

Тон, як я вище написала, мені підійшов, проте він не для тих, у кого білосніжна шкіра.

Щільність покриття - на фото. Він легкий і після вологого спонжу тим паче не буде давати сильне перекриття. У мене зараз загострення акне, є висипи та почервоніння. І тональний частково перекрив червоні ділянки. Загалом, вирівнюється тон шкіри, краще видно через хвилин 20 після нанесення.

Від лікувального засобу маю дещо сухі ділянки (біля крила носа та губ) і одразу тон дещо підкреслив цю сухість. Трохи пізніше це зникає.

Відчуття на шкірі комфортні, надлишки продукту одразу забираються вологим спонжем, тому на обличчі я не відчуваю маски. Після нанесення пальцями - більш важке відчуття і трохи щільніше покриття, але і більше забивається в заломи та зморшки, що мені не подобається і такий метод нанесення я не обираю.

Фініш сяючий, на моїй жирній шкірі навіть вологий. Обличчя зволожене.

На фото - шкіра без пудри, має сяяння. Мені подобається, що немає сухих ділянок, ефекту маски та подразнення від продукту. Чи впливає тональний на появу нових висипань - не знаю. Адже шкіра зараз на етапі "чистки", коли поява нових запальних елементів - норма.

Мій мозок ледве не вибухнув, поки я аналізувала склад... На сайті вказаний певний перелік компонентів, що відрізняється від складу, що вказаний на самому продукті.

У переліку на сайті є славнозвісний бджолиний віск, про який нам пишуть в описі - хоча тоді виникає питання - яка це веганська формула, про яку нам також пишу виробник? 🤔

А на самому продукті, в переліку складників, уже немає цього компоненту і список в рази ширший.

Склад тонального (з тюбика) містить ряд природних інгредієнтів, таких як вода, екстракти квітів (їх тут багато), масло соняшника та інші олії. Але також і присутні хімічні компоненти і штучні барвники. Не знаю, чи саме на 93% природного походження цей тональний, чи ні. Але загалом, продукт багатий на різноманітні квіткові екстракти та олії.

Від ефекту залишилися позитивні враження, за свої кошти - чудовий продукт, буду користуватися.

Але склад мене трохи заплутав. Чому в описі продукту бджолиний віск вказаний, а на тюбику не вказано у переліку складників? Де помилка? Чи що я недобачаю? 🤔

Додаю повний перелік компонентів з тюбику (дивіться фото вище)