Досвід використання La Roche-Posay

Досвід використання La Roche-Posay

Мій тип шкіри комбінований з періодичним висипанням, чомусь це на правій щоці (багато хто скаже що через телефон біля обличчя, але ні майже не користуюсь, а коли користуюсь то ніколи не притуляю до обличчя - якось так звикла).

Прищі то з’являються то зникають, а ось сліди постакне (червоні і темно-червоні плями залишаються). Також, більше на цій же правій щоці можна відчути декілька закритих камедонів.

Влітку шкіра більш жирна (і на сонце і жару алергія - висипання), а в холодну пору року жирна Т-зона, а на щоках можуть з’являтися червоні плями, які сухі і може припікати. Колись косметолог сказав, що комбінований тип шкіри, чутливий з схильністю до пігментації. Тоді користувалась Ізраїльською косметикою ONmacabim. Ця косметика тільки дорожчала і дорожчала, і зовсім перестала її купляти. Пішла косметика з мас маркету.

Вирішила сходити на професійну чистку і щоб мені косметолог підібрав правильний догляд. Почистила обличчя, у тут мені вже інший косметолог сказав, що в мене нормальний тип шкіри з схильністю до висипань, що мене трохи збентежило бо як вона може стати нормальною!)

Вона мені порадила користуватись професійним доглядом (очищення, тонізування, крем) Kristina або Gi-Gi, а перші три 2 місяця косметикою Renew dermo control

Промоніторивши цю косметику, була шокована цінами і спитала у косметолога, вона порекомендувала біль дешевшу косметику La Roche-Posay. В принципі не сильно дешева, але в порівнянні з тією цю можу собі дозволити.

Взяла серію Effaclar. Наче спочатку було (перший місяць) непогано все, а згодом почали з’являтися закриті камедони і камедної потім невеличкі висипання, більше на лівій щоці яка завжди була у мене чиста і гладенька.

Фото перше через 10 днів після читки (кінець серпня, початок вересня), трішки десь ще були сліди загоєння.

Досвід використання La Roche-Posay
Досвід використання La Roche-Posay

Десь з середини вересня почали з’являтися камедони закриті і висипання саме на лівій щоці (видно на фото за 12.10), яка на мою думку була ідеальна. Я подумала, що можливі гормональні жіночі трабли.

Так як крем та й гель для очищення вже закінчувався, та й вже похолодало (а в мене завжди в холодну пору плями червоні і сухі на холод і вітер) звернулась до консультанту бренду.

Отримала відповідь: ... La Roche-Posay гами Toleriane, і додати до нічного догляду

Effaclar ультраконцентровану сироватку для обличчя з ефектом пілінгу з комплексом трьох кислот.

Після 5днів використання результат сподобався (використовувала кожен день на ніч без закривання кремом, шкіру не тягнуло і не сушило). забула один раз нанести зранку сонцезахисний крем, так з’явились невеликі пігментні плями під очима (((( тепер завжди зранку крем після його використання.

на фото переплутала дати, верхні два фото за 17.10, а нижні 12.10

камедони нікуди не зникли, а здається з’являються інколи більше (чогось замітила, що це пов’язано саме з цією сироваткою), чорні точки на носі з’явились, а висипи то з’являються то зникають, а сліди після акне нікуди не діваються (((( Сироватку інколи використовую точково на місця висипання і на зону Т, бо вона стала дуже жирна (ынколи використовую гідрофільне масло) Фото останнє зроблене сьогодні (вибачте за якість) 05.12

На чищення піду знову через 6 місяців після попереднього чищення (так сказав косметолог), а може і раніше.

Може мені просто не підходить косметика, а може ... сама не знаю. Але в чому впевнена, що до чищення шкіра мала кращий вигляд.

Може хтось щось порадить, або були схожі проблеми.