Тетянка 🤩

Juliette Has A Gun Anyway - щось чудове, але не зовсім те

Juliette Has A Gun Anyway - щось чудове, але не зовсім те

Як же довго я обирала парфуми, все хочеться й очі розбігаються від одних й до інших. Розказувати не буду які варіанти в мене ще були, але я хотіла:

1. Свіжі парфуми
  2. Не за всі гроші світу
  3. Бажано унісекс

І після довгих, важких пошуків (насправді я люблю цей процес 🤣) знайшла бажане у бренду Juliette Has A Gun, які відомі вже культовим Not A Perfume. Anyway був випущений у 2013 парфумером Романо Річчі.

Перше враження справляє дуже гарне, естетичне пакування та тара з товстого скла, приємно тримати в руках. Ще хочу додати що тут дуже крутий розпорошувач, при натиску накриває дуже приємною димкою парфумів 🤩

Та перейдемо до головного - аромат

Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні

• Початкова нота: Лайм, Неролі
  • Нота серця: Жасмин
  • Кінцева нота: Амброксан, Гедіон, Деревинні ноти, Мускус

Я отримала гарний, чистий, легкий аромат, який мені подобається. На мені досить стійкий (начиталася відгуків і була готова до гіршого), але він сидить досить близько до шкіри й це не для любителів шлейфу. На мені та хлопцеві розкривається парфумована вода зовсім по різному. Для мене це така категорія ароматів, які підходять усюди.

Це витончена свіжість, лайм та неролі у бризках солоної морської води, яка освіжає та надає відчуття легкості. Наступний жасмин акуратно вписується в композицію, легка деревина і мускус відчувається через деякий час. Тут є та сама молекула амброксану, завдяки якій можна розраховувати на абсолютно унікальне звучання на кожному 🥰

Парфумована вода мені сподобалася, але я ще не зрозуміла чи повторю знову покупку. Хочеться тут розбавити свіжі ноти ще більше цитрусами.

Можливо моя думка ще зміниться, оскільки тільки почала користуватися цим ароматом 🤍

15 грудня, 2023
Тетянка 🤩
15 грудня, 2023