Zera Khaibulaeva

Lalique “Les Compositions Parfumées Infinite Shine”

Lalique “Les Compositions Parfumées Infinite Shine”
Lalique “Les Compositions Parfumées Infinite Shine”

Звісно, якщо вам підходять його ноти .

Аромат для темпераментних і впевнених в собі жінок.

Мініатюра досталась мені у подарунковому боксі. І я з радістю її тестую.

Для мене це був невідомий бренд та аромат, тож почала читати про нього більше інформації.

Що ж це за французький бренд і як він виник?

Назва Lalique походить від прізвища митця, який мав крамничку з ювелірними та скляними виробами. Роботи митця надихнули парфумера Франсуа Коті, і той запропонував йому співпрацю у парфумерній промисловості, завдяки якій виникли прекрасні скляні флакони.

Пряний, полумʼяний,шалений.

Саме так його харектеризує автор.

Тип аромату: східний, квітковий, пряний, деревний.

На сайті я побачила, що деякі ноти не вказані. На двох інших сайтах побачила, що вказано трохи більше.

Тож піраміда:

Початкові ноти -малина, морква, кардамон, Amber Xtreme.

Середні ноти- шафран, троянда, сандалове дерево.

Кінцеві ноти- лабданум, мох, пачулі.

Аромат однозначно на холодну пору року.

Мініатюра обʼємом орієнтовно 5 мл, не вказано, мені так виглядає.

Кришка відкочується, наношу на палець, потім за вушка і на запʼястя. Перші дні наносила краплю і була вражена стійкістю. А сьогодні поспішала на роботу і невдало нанесла одразу на запʼястя, що потекло по руці. Я злякалась, боялась аби не придушити оточуючих і себе. Але що я отримала? Аромат дійсно відчували всі хто був біля мене, але він нікому не заважав, я теж його відчуваю вже 9 годин і голова в мене не болить.

То що ж я відчуваю?

Коли відкручую кришку, то мені пахне якимось одеколоном, ще з бабусиної полички . Але при нанесені на шкіру він починає розкриватись. Я не відчуваю заявленої малини і моркви. Я чую як переливається сандал, шафран, кардамон і якась легенька троянда. Я вдихаю і відчуваю як аромат то яскравішає, то вщухає. Я одразу уявляю собі східний ринок, де продають багато спецій, навколо дуже багато різнокольорових тканин, навколо пісок і дуже жарко. Цей аромат дуже зігріває.

Через деякий час він заспокоюється і я чую мох, сандал, тут мені починає проявлятися щось схоже на ладан. Тут я вже віддаляюсь трохи від спецій, але запах сходу мене не залишає. Він тепер буде довго триматись на шкірі. І протягом дня він дійсно переливається.

Спочатку мені здавалося, що це не мій аромат зовсім. Але я вже майже тиждень його ношу і він мене зачепив☺️ Отже дівчата, що складали подарунковий бокс, мені догодили💋

Він явно звучить дорого і шлейфово.

Тож, дівчата, хто хоче відчути чи підходить Вам роль східної красуні-Шахерезади, раджу затестити🥰Шукайте пробники або затестіть в магазині. Спочатку хотіла поділитись з кимось, а тепер не хочу😃 Кожен день носити не буду, але такий аромат має бути в моєму гардеробі.